teknikjobb.se

loga

Arbetsledare fastighetsservice

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2020-09-24

Ansök nu

Arbetsledare fastighetsservice

Som arbetsledare hos Riksbyggen kommer du att vara en av de som arbetar närmast kunden. Du kommer också att vara ansvarig för arbetsledningen av en grupp inom yttre & inre fastighetsskötsel.

Vad ska du göra?
Som arbetsledare kommer du att få en chef- och ledarroll i inom verksamheten som utför yttre & inre fastighetsskötseln. Din roll kommer att innebära att du planerar och leder det dagliga arbetet. En annan viktig del av ditt arbete kommer att vara budget- och prognosarbete samt att säkerställa att vi når uppsatta mål inom ekonomi-, kund- och medarbetarnöjdhet. I din roll som chef och ledare kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för deras utveckling. Du kommer också att ha ett arbetsmiljöansvar och ansvarig för lönesättning.

  • Leda personalen och att vara ett bra bollplank
  • Ha kontakt både med kunder, boende- och styrelsekontakter, och leverantörer
  • Skriva offerter
  • Tolka skötselavtal
  • Uppföljning av verksamheten, både mot kund och internt

Du rapporterar till leveranschefen och får ett omväxlande och socialt arbete. Du får självständigt stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och som har förmåga att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö! Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Samtidigt är du en drivande och tydlig chef och ledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Vi sätter stor vikt vid att kunden upplever oss som professionella.

Som chef är du medveten om dina styrkor och svagheter och förstå hur ditt beteende påverkar andra. Du har minst gymnasiekompetens samt har arbetat med fastighetsservice tidigare, haft resultatansvar. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Du har stark administrativ kompetens med god datorvana, erfarenhet av offertskrivning och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång egen bil. Placeringsort är Linköping men även till viss del Motala

Ansökan
Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 24/9-20. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta leveranschef Jenny Karlsson, Jenny.Karlsson2@riksbyggen.se

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Arbetsledare fastighetsservice

Riksbyggen