teknikjobb.se

loga

Arbetsledare energi och drift

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Arbetsledare energi och drift

Arbetsledare för drift- och energigruppen
Arbetsledarrollen innebär att du ansvarar för kundkontakt och för arbetsledningen av dina medarbetare samt att du ha ett nära samarbete med leveranschefen. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vad ska du göra?
Som arbetsledare kommer du att få en chef- och ledarroll för drift- och energigruppen. Din roll kommer att innebära att du planerar och leder det dagliga arbetet. En annan viktig del av ditt arbete kommer att vara budget- och prognosarbete samt att säkerställa att vi når uppsatta mål inom ekonomi-, kund- och medarbetarnöjdhet. Vidare kommer du att ansvara för uppföljning av verksamheten, både mot kund och internt. Du kommer också att arbeta med boende- och styrelsekontakter. I din roll som chef och ledare kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för deras utveckling. Du kommer också att ha ett arbetsmiljöansvar och vara ansvarig för lönesättning. Utöver att du leder och planerar det dagliga arbetet för din personal kommer du också leda flera egna projekt av olika omfattning. 

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och som har förmåga att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö! Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Samtidigt är du en drivande och tydlig chef och ledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Vi sätter stor vikt vid att kunden upplever oss som professionella.

Som chef är du medveten om dina styrkor och svagheter och förstå hur ditt beteende påverkar andra. Du har en utbildning på minst gymnasiell nivå men vi ser det som positivt om du har någon typ av vidareutbildning inom energi eller ledarskap. Du bör även ha tidigare erfarenhet av budget samt haft resultatansvar. Du har stark administrativ kompetens med god datorvana, erfarenhet av offertskrivning och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver B-körkort. Placeringsort för tjänsten är Skövde men arbete även på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Kontakt och ansökan
Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2021-01-31. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Mikael Günthner, mikael.gunthner@riksbyggen.se

Om Riksbyggen
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Arbetsledare energi och drift

Riksbyggen