teknikjobb.se

Södertälje Varmförzinkning AB har under 70 år arbetat med rostskydd av stålkonstruktioner. Verksamheten är uppdelad i tre områden. Varmförzinkning, Blästring/målning samt Blästring/Sprutförzinkning. Företaget har en ledande ställning inom branschen för DUPLEX

(målning av varmförzinkade stålkonstruktioner). Vi är certifierade enl. ISO 9001, ISO 14001, EN 1090 och Approved Galvanizer. Du kan även gå in på vår hemsida www.varmzink.se  för att se vår anläggning.

Vi söker nu en:

ARBETSLEDARE, BLÄSTRING OCH MÅLNING

Vi söker dig som har erfarenhet av blästring, målning och sprutförzinkning. Du kommer att leda och fördela arbetet, men även själv delta i arbete och produktion.

Hos Södertälje Varmförzinkning står kunden och hans krav i centrum, därför är rätt person till tjänsten kvalitetsmedveten och serviceinriktad.

  • Vi tror att du har eller haft en arbetsledande roll.
  • Du har lätt att umgås med människor, är självständig och entusiastisk.
  • Det är en fördel om du har någon kännedom om blästring och ytbehandling.
  • I arbetsuppgifterna ingår förutom arbetsledning, prissättning, inköp och kontakt med leverantörer.

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB, kontaktperson Kurt Ståhl, tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så sänd in din ansökan snarast möjligt. Du ansöker enkelt direkt på www.karisma.se dock senast den 30 juni.

ARBETSLEDARE, BLÄSTRING OCH MÅLNING

Ort
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb