teknikjobb.se

Om arbetsplatsen
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatten och rena avlopp. Förvaltningen har även en gemensam kundservice. Förvaltningens mål är att leverera rätt tjänst till rätt kvalité utifrån kundernas behov.

Vi ska garantera att medborgarna i kommunen får den service som var och en behöver i livets olika skeden. Vårt arbete ska utföras så att medborgarnas intresse och behov sätts i centrum.

Arbetsuppgifter
Anläggningsenheten, som är en del av verksamhetsområdet Drift- och Anläggning, utför nybyggnationer, renoveringar och förbättringar på kommunens VA-ledningar, gator och övriga markytor på beställningar.
Du kommer tillsammans med andra arbetsledare, projektledare och egen anläggningspersonal att utföra dessa uppgifter. Vi arbetar också mycket med inhyrda och avtalade entreprenörer.

Som arbetsledare ansvarar du för att planera, kalkylera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet avseende tid, material, personal och maskiner. Du kommer exempelvis att arbeta med arbetsberedningar och framtagning av riskanalyser, såväl som med fakturering och övergripande ekonomi. Du arbetar aktivt med att utveckla enheten.
Som arbetsledare hos oss får du möjlighet till stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter som består både av kontorsarbete och arbetsledning på fältet.
Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt.

Kvalifikationer
Som person är du en nytänkande och inspirerande ledare som tänker strategiskt, är drivande och kan fatta beslut. Din ledarskapsförmåga är något som vi värdesätter högt. Du ska kunna leda och hantera medarbetare i det dagliga arbetet på ett förtroendegivande och tydligt sätt. Du har förmåga att hitta lösningar som ser till helheten. Du visar gott omdöme vid uttalanden och beslut. Du är också praktiskt lagd, prestigelös, självständig och ordningsam.

Du har god datavana med kunskaper i Officepaketet samt förmåga att sätta dig in i nya datasystem.

Du som söker har flera års dokumenterad erfarenhet i en arbetsledande befattning, eller av andra liknande arbetsuppgifter inom anläggningssektorn. Vi ser också att du har erfarenhet av arbete inom gata, vatten- och avlopp. Vi ser det som meriterande om du har utbildning och erfarenhet av arbete med TA-planer och som byggarbetsmiljösamordnare BAS P/U.

B-körkort är ett krav.

Anställningen
Typ av anställning: Tillsvidareanställning

Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan
Referensnummer: TSF 12/21

Kontaktperson(er)
Dick Jonsson
0141-225786
Enhetschef
dick.jonsson@motala.se

Fackliga företrädare
Anders Johansson
0141-225105

Vision
anders.johansson@motala.se

Övrigt
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Arbetsledare anläggning

Ansök nu

Dela detta jobb