teknikjobb.se

Logga

Arbetsledare

Företag Swerock AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-14

Ansök nu

Arbetsledare

Sökes till Swerock AB, avd. grus och berg.

Hos oss på Swerock får du vara med och bygga framtidens samhälle. Med stort kunnande, personligt engagemang och hållbarhet i fokus driver vi utvecklingen och gör byggandet lite enklare. Här finns plats för dina idéer och utrymme att växa. Vill du vara med?

Om tjänsten

Som arbetsledare ansvarar du för att leda, planera och följa upp det dagliga arbetet inom täktverksamheten i Dalarna och norra Västmanland. Du ingår i ett team tillsammans med produktionspersonal och en platschef som tillsammans med dig får verksamheten att fungera optimalt och skapar nöjda kunder som återkommer. Främsta uppgifterna är att vara ute i produktion för att driva täkterna framåt och säkerställa kvalitén på det material som produceras. I tjänsten ingår även att ha en del administrativa uppgifter som lämnande av offerter, fakturering och händelserapportering.

Tjänsten är placerad i Smedjebacken på heltid med arbetstider 07.00-16:00

Vem är du?

Vi söker dig med gymnasieutbildning och som har arbetat inom täktverksamhet eller mark- och anläggningsbranschen. Du bör ha god datorvana och ha lätt för att ta till dig nya IT-system, du har även goda kunskaper i Officepaketet.

För att vara lyckosam som arbetsledare hos oss behöver du vara en person som har eget initiativtagande, arbetar strukturerat, är noggrann och har lätt för att kommunicera med andra människor. Att arbetet ska utföras med hög service och kvalitet ser vi som en självklarhet. Du är självgående och har en god förmåga att samarbeta.

Då vår verksamhet innefattar tunga fordon, sprängning av berg mm så är säkerhetsmedvetenhet viktigt för oss. Du behöver vara en person som följer fastställda ramar och har lätt att följa regler gällande säkerhet, arbetsmiljö och ekonomi.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den14/6 2020, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Fredrik Bastås på tel: 073-337 34 75.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2020-06-14

Fredrik Bastås
Telefon: 073-337 34 75

Dela detta jobb

Logga
Arbetsledare

Swerock AB