teknikjobb.se

Arbetsledare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Arbetsledare

Heltid
Tillsvidare
Vanlig anställning

Energihem växer och nu söker vi ytterligare en Arbetsledare.

Som arbetsledare styr du över 5 montageteam för fönsterbyten. Ni genomför ungefär 75 fönsterbyten per vecka i 8 privata hushåll. Ditt uppdrag är att hålla kontakt med kunderna samt besöka och besikta varje montage. Dina team kommer bestå av både svenska och polska montörer, därför behöver du behärska polska. Tjänsten innebär resor samt övernattningar. 

Vi söker dig som har förmågan att driva på ett projekt och nå mål samt gillar att leda montörer med fokus på kundnöjdhet. Du är en social och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är bekväm och duktig på kundbemötande samt skicklig på att planera arbeten så att de blir effektivt utförda.

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att tjäna pengar och öka värdet på sin fastighet med hjälp av solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vi tillhandahåller både produkt och montering då vi har egna montörer som genomför arbetet. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och våra produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av Solel och fönsterbyten.

Vi på Energihem satsar alltid på att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning och montering av alla våra produkter med rådgivning, projektering och besparingskalkyler för att våra kunder ska kunna välja rätt sorts energibesparande produkter till just sin unika situation. För oss är det viktigt att kundens investering ger en besparing för plånboken och samtidigt bidrar till en bättre miljö.

Arbetslivserfarenhet
Arbetsledare, husbyggnad, 2-4 års erfarenhet (Meriterande)

Utbildning
Gymnasial utbildning inom Material och tillverkning (Meriterande)

Språk
Svenska (Krav), Polska (Krav)

Körkort
B

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Kontakt
Jens Brismo
Rekryterare
rekrytering@energihem.com
0709605015

Dela detta jobb

Arbetsledare

Energihem i Sverige AB