teknikjobb.se

Arbetsledare

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort på Stockholms framtida avloppsrening och ska nu bygga ett av världens bästa och modernaste reningsverk med miljö och hållbarhet i fokus. Med ny teknik tänker vi långsiktigt och möjliggör utveckling av avloppsreningen även i framtiden, för stockholmarnas och Östersjöns bästa. För att bibehålla en väl fungerande avloppsrening behöver vi nu få in dig som vill arbeta och bidra i processen under detta spännande miljöprojekt. Anställningen avser en tillsvidareanställning med placering på Henriksdals reningsverk.

Din utmaning

Som arbetsledare kommer du att leda och fördela arbetet för personal som jobbar närmast reningsprocessen och din arbetsinsats har stor betydelse för reningsresultatet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att resurssäkra och följa upp akuta och planerade driftaktiviteter. Aktivt verka för att minska de externa kostnaderna och öka mängden arbeten i egen regi med enhetens personalresurser. I rollen ingår även att bistå enhetschefen vid kompetensförsörjning, ekonomiuppföljning samt budgetprognoser, månadsuppföljningar och bokslut. Du kommer att ha personal- och arbetsmiljöansvar vilket bland annat innebär att leda och fördela arbetsuppgifter, hålla medarbetarsamtal och lönesamtal, säkerställa kompetensutveckling och delta vid rekryteringar.

Förutom dessa spännande arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även goda anställningsförmåner som gym i huset, kompetensutveckling och bra flextidsvillkor.

Personliga egenskaper

Arbetet innebär mycket frihet under ansvar varför du behöver vara självgående, initiativtagande och kommunikativ med medarbetare, chefer och andra enheter. Samarbete med andra inom bolaget och med externa entreprenörer sker dagligen. För att kunna bidra till enhetens utveckling vill vi att du är kreativ, lyhörd och positiv till förändringar. Det är även viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och vill bidra i vårt gemensamma arbete inom bolaget. Vidare behöver du vara problemlösande och inte rädd för att ställa frågor och som person är du ansvarsfull, tar initiativ och kommer med förslag på lösningar samt är resultatinriktad.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har ingenjörsutbildning (maskin/teknik/process) med kompetensutveckling inom arbetsorganisation och ledarskap. Du har två till fyra års ledarskapserfarenhet samt ett utpräglat intresse för personalfrågor och för personalens kompetensutveckling. I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning. Körkort B är ett krav.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du driftchef Mikael Lind på tel 08-522 133 56. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår växel 08-522 120 00.

I din tjänst kommer du att komma i kontakt med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning

Din ansökan

Du söker tjänsten via denna länk och senast den 7 januari 2019 vill vi ha din ansökan. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under rekryteringsprocessen och ser fram emot din ansökan redan idag.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Dela detta jobb

Logga
Arbetsledare

Stockholm vatten och avfall