teknikjobb.se

Arbetsledande projektledare till Vattenfall Services Luleå

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Arbetsledande projektledare till Vattenfall Services Luleå

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

 

Nu söker vi en arbetsledande projektledare till Notviken, Luleå

Affärsområde Belysning är ledande i Sverige inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva lösningar till våra kunder som bland annat är kommuner, byggentreprenadföretag och företag inom industri och infrastruktur.

 

Som arbetsledande projektledare arbetar du tillsammans med vår egen personal och underentreprenörer som utför planerade underhållsarbeten, åtgärdar fel och bygger nya belysningsanläggningar. Du ansvarar även för merförsäljning till befintliga kunder och medverkar i arbetet med att bearbeta nya kunder.

 

Exempel på ansvarsområden/arbetsuppgifter:

• Ansvar för projektens ekonomi, kvalitet, miljö och arbetsmiljö

• Arbetsledning och kontakter med kunder, beställare och underentreprenörer

• Inköp av material

• Delta i förhandlingar

• Kalkyl- och offertarbete.

 

Dina kvalifikationer som projektledare

Du har erfarenhet av arbets- och projektledning inklusive projektekonomi och någon form av el-teknisk bakgrund. Tidigare arbetsledande roll inom entreprenad och infrastruktur samt erfarenhet av entreprenadjuridik är meriterande.

 

Att arbeta säkert tillsammans i alla moment är en självklarhet för dig. Du är bra på att strukturera, prioritera, leda och driva dina uppdrag framåt. Du är utåtriktad, lyhörd och kommunicerar tydligt i både tal och skrift. Du har ett service- och resultatinriktat arbetssätt och sinne för affärer. Bred datorvana och B-körkort är ett krav, resor ingår i tjänsten.

 

Placeringsort

Notviken, Luleå

 

Mer information

Rekryterande chef Anders Hansson, 070-302 07 66

Rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164.

 

Fackliga representanter

Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

 

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Vi ser fram emot din ansökan senast den 4 oktober, 2020.

 

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.

 

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Arbetsledande projektledare till Vattenfall Services Luleå

Vattenfall AB