teknikjobb.se


Som Kungälvs största hyresvärd, är det självklart för oss att bidra till att utveckla hela staden. Vårt viktigaste bidrag är tryggt och trivsamt boende med god service och starkt boendeinflytande. Dessutom samarbetar vi med det lokala näringslivet, föreningslivet och kommunen. Målet är ett Kungälv där alla kan leva och bo. Tillsammans.


Sök tjänsten som miljövärd hos Kungälvsbostäder – en roll för den kreativa med gröna fingrar
Är du en kreativ person med gröna fingrar som trivs i en arbetsledande roll? Här är en möjlighet för dig som längtar efter att vara kreativ på jobbet och samtidigt uppskattar att få ett stort ansvar. Låter det intressant? Rollen som arbetsledande miljövärd för Kungälvsbostäder kanske är jobbet som du har letat efter!

I rollen som miljövärd erbjuds du en roll där du är fri att sätta din prägel på utemiljön som omger Kungälvsbostäders fastigheter. Du kommer att ingå i ett bra gäng där du har ett nära samarbete med en annan miljövärd och ett team på 9 fastighetsvärdar.

Om tjänsten
Liksom naturen utanför fönstret skiftar färg under året kommer också dina arbetsuppgifter skifta fokus under året. Din primära uppgift kommer vara att lägga en plan för hela året för att utnyttja din och säsongspersonalens tid på bästa sätt för att bygga upp en så tilltalande utemiljö som möjligt för Kungälvsbostäders hyresgäster.
Du kommer att ha din egen budget att förhålla dig till och inom ramen för den göra inköp av växter, köpa tjänster vid behov och sköta underhållet av utemiljön såsom lekplatser, bänkar, stenläggning med mera.

Större delen av din arbetstid kommer du att spendera ute i fastighetsbeståndet men en viss del består av administration i form av planering, fakturahantering och inköp. I den här rollen kommer du att göra skillnad för de boendes trivsel i sitt område och blir därmed en viktig kontakt för hyresgästerna gällande utemiljön.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Ansvara för tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av utemiljön
  • Medverka vid rekrytering och arbetsledning av säsongsanställd personal
  • Ansvara för den löpande kontakten med hyresgäster gällande felanmälningar om utemiljön
  • Ansvara för inköp inom ramen för beslutad budget
  • Upprätta skötselplaner för området
  • Plantering och beskärning av häckar och träd, renhållning, bevattning och ogräsrensning
  • Medverka vid underhållsplanering samt vid budget och prognosarbete gällande utemiljö
  • Ansvara för inköp och skötsel av maskinpark

Din Profil
Som miljövärd hos Kungälvsbostäder kommer arbetsledning av säsongspersonal vara en viktig del av ditt arbete. Det är därför viktigt att du har tidigare erfarenhet av någon form av ledarskap.
Dina kunskaper om växter är avgörande för tjänsten och du har arbetat i en liknande roll tidigare. Du har erfarenhet av t.ex. beskärning av buskar och träd samt är en van användare av de maskiner och redskap som används inom utemiljö, exempelvis motorsåg. Har du dessutom en utbildning inom trädgård är det starkt meriterande.  

Som person är du strukturerad och har en förmåga att hantera även de administrativa delarna av tjänsten. Du trivs i rollen som ansiktet utåt och med din sociala personlighet ser du kontakten med hyresgäster som ett stort plus.

Tack vare din kunskapsbank som du tidigare samlat på dig är du trygg inom ditt kunskapsområde och delar gärna med dig av dina idéer till andra, samtidigt som du uppskattar samarbete.
För att ta dig runt bland fastigheterna behöver du körkort.

Om Kungälvsbostäder
På Kungälvsbostäder har de hjärtat på rätta stället och det är viktigt att du känner dig välkommen. Här finns en ambition att skapa en stark känsla av samhörighet och du uppmuntras som anställd till inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet av verksamheten. Kungälvsbostäder utgår från ett tydligt hållbarhetsperspektiv där de som arbetsgivare satsar på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och en tydlig värdegrund.

Du utlovas utmanande och utvecklande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till arbetet för att göra något viktigt! Så om du är en lagspelare med initiativförmåga, hög servicekapacitet och drivkraft att få saker gjorda ser vi fram emot din ansökan.

Välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringen samarbetar Kungälvsbostäder med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Arbetsledande miljövärd - Stiftelsen Kungälvsbostäder

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2020-11-28

Ansök nu

Dela detta jobb