teknikjobb.se

logga

ARBETSCHEF MÄLARDALEN TILL LINDBÄCKS BYGG

Ort
Utgår

2021-04-29

Ansök nu

ARBETSCHEF MÄLARDALEN TILL LINDBÄCKS BYGG

På Lindbäcks bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä för att vi tror på boende för fler. Det har hänt mycket sedan starten av det familjeägda företaget i Kallfors, Piteå år 1924. I början av 2018 startade vi produktion i vår toppmoderna fabriksanläggning på Haraholmen. En satsning som mer än dubblerat vår produktionskapacitet i fabrik.

Vi levererar moduler från våra fabriker till våra byggarbetsplatser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Läs mer om oss på https://lindbacks.se/

VAD KAN LINDBÄCKS ERBJUDA DIG?
Lindbäcks Bygg är ett hållbart och expansivt bygg- och fastighetsbolag som med stark drivkraft för innovation utvecklar miljövänligt och resurssnålt byggande av flerbostadshus i trä. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling. Som Arbetschef är du med och utvecklar ett flertal nya etableringar i Affärsområde Mälardalen.

OM TJÄNSTEN
I rollen som Arbetschef har du ett övergripande ansvar för de projekt du tilldelas. Du kommer in tidigt i projekten och bidrar med råd och stöd under projektering och säljfasen. När projektkalkylen är uppförd övergår det ekonomiska ansvaret för projekten till dig. Du har ett personalansvar för din enhet och ett ansvar att utveckla byggverksamheten utifrån gällande strategiska och operativa mål samt överenskomna utmaningar. Tjänsten är placerad med utgångspunkt på Lindbäcks kontor i Stockholm. Som Arbetschef kommer du arbeta i affärsområde som sträcker sig från Norrköping - Enköping.

I rollen kommer du att rapportera till Byggchef Mälardalen.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Ditt huvudsakliga ansvar är att kontinuerligt upprätthålla kontakt med beställare, underentreprenörer, projektörer både internt och externt. Du är som Arbetschef ytterst ansvarig för tilldelade projekt i sin helhet till överlämning till kund.

Ekonomi

 • Ekonomiskt ansvar för tilldelade projekt, strategisk ekonomiplanering utifrån tilldelad anbudskalkyl.

 • Huvudansvar för framtagande av projektkalkyl för samtliga kontoslag.

 • Ansvarig för fastställande av projektkalkyl som utgångläge i projekten.

Personal

 • Personalansvar för platscheferna inom din enhet.

 • Resursplanering över samtliga byggplatser

Genomförande

 • Kontraktstolkning mot kund och underentreprenörer.

 • Säkerställa genomförande på byggarbetsplats för tilldelade projekt i enlighet med kontrakt.

 • Stöttande roll till byggplatserna och Platscheferna som driver projektet på plats.

 • Hantera och ta väl hand om kunder och andra externa parter relaterat till projekten.

DEN VI SÖKER
Vi värdesätter bred kompetens inom byggbranschen med flerårig erfarenhet inom projektledning och ledarskap. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal såväl som i skrift samt har goda datorkunskaper. Ekonomistyrning är en viktig del av Arbetschefsrollen, och det är även meritererande om du har en bakgrund i upphandlingar av material och UE samt mark och grundupphandlingar.

Vi söker dig som är engagerad, resultatinriktad och driven men som också är lyhörd mot dina kollegor och har bra samarbetsförmåga. God organisationsförmåga och att du trivs med att ha stort eget ansvar är också egenskaper som vi söker efter. Du är trygg i dig själv, trivs med stort eget ansvar och duktig på att kommunicera en kultur av att "vi gör det tillsammans". Du har en hög social kompetens och värdesätter goda och långa relationer med såväl interna som externa kontakter.

Kompetens/utbildning:

 • Flerårig teoretisk och praktisk erfarenhet av husbyggnation.

 • Teoretisk och praktisk erfarenhet av projektkalkyler och av att arbeta mot ett ekonomiskt resultat.

 • God kunskap i entreprenadjuridik.

 • Datorvana med goda kunskaper i Word, Excel, PowerPoint och tidplaneringsverktyg såsom Powerprojekt, Asta och dyl.

 • Utbildning i SAM, BAM (Bättre arbetsmiljö) samt BAS-U/BAS-P

ANSÖK IDAG
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells och Lindbäcks Bygg har en önskan om att alla eventuella frågor går direkt till Rekryteringskonsult Mattias Sahlström på telefonnummer: 08 736 1113 eller via e-post mattias.sahlstrom@jeffersonwells.se samt Anna Setterberg 08 764 2583 eller anna.setterberg@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Dela detta jobb

logga
ARBETSCHEF MÄLARDALEN TILL LINDBÄCKS BYGG

Jefferson Wells