teknikjobb.se

I din roll som arbetande förman på vår verkstad i Storås kommer du att ansvara för reparationer och underhåll av våra liftar och anläggningsmaskiner för vårt västra serviceområde som sträcker sig över 3 distrikt.

I din roll kommer du främst arbeta med att planera, samordna och fördela resurserna men även praktiskt delta i arbetet för vårt underhållsarbete i hela serviceområdet.

Din uppgift är att effektivisera och sänka reparationskostnaderna, säkerställa produkternas underhåll och kvalitet enligt uppsatta rutiner, förordningar och föreskrifter. Viss administration ingår också i tjänsten så som att följa upp samtliga uppsatta nyckeltal och ekonomiska mål för verkstaden. Du kommer även att arbeta en del i vårt affärssystem med olika uppgifter.

Du kommer att vara placerad på vår anläggning i Storås men även arbeta tätt med våra fältmekaniker, depåer i våra distrikt samt även ha kontakt med kunder och leverantörer i serviceområdet. Du rapporterat till vår anläggningschef i Storås, Göteborg.

NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

MATTIAS LINDBERG

Prisanalytiker

"En kombination av fantastiska kollegor och en god atmosfär är två av de saker som bidrar till att jag trivs så bra här på Cramo. Utöver det så har jag förmånen att kunna göra skillnad i min roll."

HELENA RUGE

Innesäljare

"Ett fartfyllt och stimulerande arbete med alla möjligheter till personlig utveckling. Positiv företagsanda som bidrar till en stark teamkänsla"

ANDREAS JOHNSON

Maskinsamordnare

"Gemenskapen & arbetskamraterna! Cramo är ett stabilt företag som ständigt leder utvecklingen. Cramo har bra värderingar och här finns många spännande tjänster att söka om man gillar utmaningar."

ANTONIO SAKIC

Innesäljare

"Att ge kunderna bästa möjliga service och följa deras vardagliga projekt! Cramo är ett stort och stabilt företag med många trevliga kollegor. Flera utvecklingsmöjligheter genom många olika tjänster."

Vem är du?

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker – människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.

För att trivas hos oss bör du vara en problemlösare med tekniskt intresse. Det är en fördel om du har praktiskt erfarenhet från anläggningsbranschen och/eller byggnadsbranschen. God datorvana, kunskaper i engelska och körkort är ett krav. Har du även truckkort och vana från IBS Rental är detta meriterande. Egenskaper såsom samarbetsförmåga, engagemang, struktur och både mål- och kvalitéinriktad är viktigt för rollen.

Som person är du positiv och utåtriktad. Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs och har god vana och tycker om att leda personal. Då du är Cramo:s ansikte utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

  • Ett attraktivt friskvårdsbidrag

  • Webbaserad pensionsrådgivning via Lifeplan

  • Benifys förmånsportal med stort utbud

  • Kollektivtal

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.

 

Jonatan Fors | Kontaktperson

 070-3340692

Arbetande förman, Göteborg

Företag Cramo
Ort
Utgår

2020-06-12

Ansök nu

Dela detta jobb