teknikjobb.se

loga

Arbetande Förman Fastighetsskötsel

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Arbetande Förman Fastighetsskötsel

Vi söker nu en arbetande förman inom fastighetsskötseln till Laholm.

Som arbetande förman hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Du kommer också att vara ansvarig för arbetsledningen av gruppen samt att du blir fastighetsförvaltarens naturliga kontaktperson. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vad ska du göra?
Som arbetande förman är du en del av skötselgruppen som både sköter den inre och yttre fastighetsskötseln och fastighetsreparationer. Förutom din ledarroll arbetar du som en i teamet som fastighetsskötare. Din roll kommer att innebära att du planerar och leder det dagliga arbetet. Gemensamt sköter gruppen nyckelutlämningar, besiktningar och brandskydd. Du kommer också att arbeta med boende- och styrelsekontakter. I din roll som ledare kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för deras utveckling.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och som har förmåga att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö! Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Samtidigt är du en drivande och tydlig ledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Vi sätter stor vikt vid att kunden upplever oss som professionella. Vidare ser vi att det är viktigt att du som ledare är medveten om dina styrkor och svagheter och förstå hur ditt beteende påverkar andra. Du har minst gymnasieutbildning och erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har erfarenhet av ledarskap sedan tidigare. Meriterande om du har kunskaper inom mindre reparationer, VVS, trädgård och el. Du har också arbetat administrativt tidigare, har god datorvana och god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Laholm.

Tjänsten kräver B-körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2020-08-16. Vi vill gärna att du skickar med dina referenser redan i ansökan. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Vi tar enbart emot ansökningar som skickas in via vår hemsida.

Vid frågor kontakta arbetsledare Conny Sand, Conny.Sand@riksbyggen.se

Dela detta jobb

loga
Arbetande Förman Fastighetsskötsel

Riksbyggen