teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Företaget som finns i centrala Örebro tillhandahåller tjänster gentemot villaägare, fastighetsbolag, byggföretag, bostadsrättsföreningar och industriföretag. Dessa är reparationer & service av VVS installationer. Företaget anlitas vid ny & ombyggnationer samt vid installationer av värmepumpar, elpannor, varmvattenberedare, WC stolar, tvättställ, blandare. Företaget bedriver även försäljning & installation av VVS material.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi två VS/VVS-montörer.
Tjänsten är till en början en visstidsanställning, men om du och företaget trivs med varandra kan det leda till en tillsvidaretjänst.

Arbetsbeskrivning

Dagarna som VS/VVS-montör hos detta företag kommer främst att bestå av serviceuppdrag men det kan förekomma mindre entreprenader vilket du kan läsa dig till i och med de tjänster som företaget erbjuder sina kunder.
Du som söker denna tjänsten är alltså med fördel en social och serviceinriktad person som tycker om variation i din vardag.
Som VVS-montör på detta företag får du möjligheter att utvecklas och ta ansvar samt bli en del av ett team där trivsel är ett viktig faktor.

Vi söker dig som

Kraven som företaget ställer på dig är att du har ett godkänt VS/VVS-Certifikat, Säker Vatten-intyg samt B körkort.
Erfarenhet är meriterande.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Är värme, vatten, sanitet, service och kvalité din grej?

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2022-02-06

Ansök nu

Dela detta jobb