teknikjobb.se

Är du våran nästa Team Leader inom engineering på Modis?

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Är du våran nästa Team Leader inom engineering på Modis?

Är du i mitten av din karriär som teknikkonsult och känner att du vill utvecklas till en framtida ledare? Är nätverkande, strategisk, gillar kundkontakt, försäljning är något som intresserar dig utöver din tekniska bakgrund? Vi på Modis söker nu vår nästa Teamledare inom Engineering person som vill utvecklas till Business Manager med stora möjligheter att påverka i en start-up miljö.

De kompetensområden som vi är mest intresserade av är embedded systems, el-konstruktion och mjukvara men stämmer ovanstående på dig och du jobbar inom en annan bransch inom engineering så uppmuntrar vi dig att söka så tar vi en diskussion.

Vad kommer du att jobba med?

Som konsult hos Modis kommer du att ha möjlighet att jobba med såväl stora som små organisationer och uppdrag. Som Teamledare och framtida konsultchef inom Engineering på Modis får du möjligheten att arbeta inom flera olika branscher och hos olika kunder. Som teamledare arbetar du till en början som konsult inom ditt kompetensområde samtidigt som du blir upplärd i rollen som konsultchef, du kommer att ansvara för kundkontakter samt trivsel bland dina teammedlemmar redan från dag 1. Du får även vara med att påverka från första dagen eftersom vi anser att din tekniska expertis är det som gör Modis till vad vi är.

Vem är du som person?

Vi söker dig som har civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom relevant område, samt har flera års erfarenhet att jobba som teknikkonsult.

För att trivas i rollen som Teamledare och konsultchef på Modis trivs du i en miljö med många kontaktytor, är självständig, kreativ och lösningsorienterad. Vidare är du handlingskraftig, noggrann, relationsskapande och trivs att arbeta med coachning av ditt team. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper! Om du gillar teknik och är en lagspelare med förmåga att leverera goda resultat, då kommer du passa in hos oss!

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa, Asien med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt! Tjänsten avser en tillsvidareanställning i vårt konsultteam på Modis. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt ringer eller kontaktar oss.

Kontakt

Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med ansvarig Business Manager, Gustav Tenerz 073-68 47 007, Gustav.Tenerz@modis.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Är du våran nästa Team Leader inom engineering på Modis?

Modis Sweden AB