teknikjobb.se

Brinner du för den senaste tekniken?

Är du en nytänkande utvecklingsingenjör som vill vara med och ta LKAB in i framtiden? Vill du arbeta i natursköna Malmfälten med närhet till städerna Kiruna och Gällivare? Perfekt! Då kan det vara dig vi söker. Scrolla vidare för att läsa mer om en varierad vardag, oändlig utvecklingspotential och ny, spännande teknik.
Bor du inte i de norrländska fjällnära skogarna? Ingen fara! Vi hjälper gärna till med flytt och att hitta ett passande boende!

Led gruvindustrin in i framtiden tillsammans med oss

Som utvecklingsingenjör hos oss på LKAB kan vi garantera dig en sak; här blir ingen dag den andra lik. Tillsammans med dina kunniga kollegor kommer du arbeta med att förbättra och utveckla den befintliga instrumenteringen som är ansluten till våra automationsanläggningar för att öka effektiviteten och ta fram nya, smarta sätt att arbeta på.
Du får även det spännande uppdraget att utveckla helt ny teknik i våra strategiska projekt. I SUM (Sustainable Underground Mining) tar vi fram morgondagens teknik för att bryta malm säkert och på stora djup och i HYBRIT (Hydrogen Breakthrough Ironmaking Technology) revolutionerar vi branschen genom att utveckla framtidens CO2-fria stålproduktion. Kort och gott - det här är tjänsten för dig som vill vara med och utveckla inte bara LKAB utan hela gruvindustrin in i framtiden!

Teknikälskande ingenjör som älskar snö - den vi söker!

Du som söker den här tjänsten tror vi är utbildad ingenjör med några års arbetslivserfarenhet i bagaget. Men framförallt tror vi att du är en riktig teknikälskare som vill vara med och leda förändring. Här har vi inte bara den senaste tekniken utan även ledningens förtroende att driva utvecklingen framåt. Det är (nästan) bara fantasin som sätter gränserna för vad vi kan uträtta.

Som person är du en riktig idéspruta som älskar att tänka nytt och har ett stort mått av både engagemang och ansvarskänsla. Du har en förmåga att driva självständiga uppdrag hela vägen i mål och tycker förändringar, snabba puckar och att arbeta i team bara är spännande!

PS. Det är såklart inget krav att älska snö, men det är ingen nackdel heller DS.

Bor du inte i Malmfälten? Inga problem! Vi hjälper dig

För att du som nyanställd, och med stor sannolikhet också nyinflyttad i Malmfälten, snabbt ska komma till rätta och känna dig hemma så erbjuder vi hjälp med både flytt och boende. Kiruna och Gällivare är en stad i förändring, så oavsett om du föredrar en äldre mer klassisk bostad eller något nytt och fräscht så kan vårt fastighetsbolag hjälpa dig!
På LKAB har vi även flertalet föreningar, klubbar och aktiviteter. Vi tror på en bra balans mellan arbete och fritid och vill såklart hjälpa dig (om du vill) hitta roliga saker att fylla den med. Hos oss hittar du allt från sportföreningar till konstklubbar. Vi har även flertalet fina stugor, både i fjällen och längs våra vackra älvar som du kan hyra.

Övrig information

Låter detta som något för dig? Är du nästa utvecklingsingenjör som blir en del av vår spännande framtidsresa? Det både tror och hoppas vi! Vänta inte - skicka in din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan senast den 30 november. Om du har frågor gällande tjänsten får du gärna höra av dig till Sektionschef Per-Tomas Uusitalo: +4698078358

Fackliga kontakter:
Kiruna/Svappavaara
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Björn Åström, 0980-72903
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050
Malmberget/Luleå
Unionen Södra - Per Ola Eriksson, 0920-38076
SACO-klubben Södra - Annika Taavoniku, 0970-79532
Ledarna Södra – Christer Olofsson, 0970- 765 84

Är du vår utvecklingsingenjör inom instrument & automation?

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb