teknikjobb.se

Vi på DEKRA Industrial söker nu en metodansvarig för systemgranskning. Är du nyfiken på vad tjänsten innebär eller har vidare frågor, hör av dig till Erik Sundvall, teknikansvarig Tryck.

OM TJÄNSTEN

I rollen som Metodansvarig kommer du att ansvara för fördelning och utförande av schemagranskningsuppdrag inom DEKRA Industrial AB. Då mycket av arbetet kan utföras på distans tar vi gärna emot ansökningar från hela Sverige. Förutom att ansvara för utförande av uppdragen blir ditt ansvar som metodansvarig att utbilda och kompetenssäkra inom området samt vara en viktig del i teknikorganisationens arbete på DEKRA.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Din roll kommer att präglas av kontakten med andra människor, både internt och med våra kunder, varför vi värdesätter social förmåga och kompetens högt. Som person bör du vara drivande, teknikfokuserad och inte minst affärsdriven och resultatorienterad.

För att lyckas i rollen vill vi att du som söker har kunskap och erfarenhet inom området systemgranskning. Erfarenhet av att hålla utbildning är också meriterande.

Förkunskaper inom följande områden meriteras:

  • Granskning av P&IDs samt drift- och designdata för processystem och anläggningar
  • Flödesberäkningar
  • Schemagranskning, och analys av avsäkringsfall, tryckfallsberäkningar, kapacitetsberäkningar,
  • Hazop och SIL-granskningar och riskanalyser
  • Reglerteknik

HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?

Kontakta Teknikansvarig Erik Sundvall på 010 455 1566 / erik.sundvall@dekra.com.

 

Logo

Är du vår nya Metodansvarige för systemgranskning?

Ort
Utgår

2019-11-25

Ansök nu

Dela detta jobb