teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du vår nya Ljusdesigner på Cardi?

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Är du vår nya Ljusdesigner på Cardi?

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Stockholm Anställningsform: Tillsvidare anställning

Vi erbjuder dig

Att få arbeta inom den globala koncernen Sonepar där Elektroskandia ingår, tillsammans satsar vi på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia där Cardi ingår som ett eget varumärke. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Inom Cardi brinner vi för att sälja och skapa framtidens smarta belysningslösningar med god design. Vi är idag en av Sveriges ledande leverantörer inom belysning och är ca 30 personer i teamet som är dedikerade att utveckla Cardi på marknaden.

Arbetsuppgifter

Som Ljusdesigner på Cardi kommer du att ingå i ett team av ljusdesigners som projekterar belysningsanläggningar och utarbetar förslag med armaturer från Cardi som utgångspunkt.

I rollen som ljusdesigner kommer du att projektera både interiöra och exteriöra belysningslösningar i samarbete med dina kollegor och våra kunder. Du kommer ha en viktig roll i kontakten med kunden för att ge bästa möjliga belysningslösning utifrån behovet och färdiga konsulthandlingar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara ljusberäkning och projektering av belysningsanläggningar.

Vi söker dig 

Som person är du relationsskapande och serviceinriktad, du trivs i en miljö med högt tempo och mycket kontakt med kunder och kollegor. Du har ett affärsfokus och är lyhörd för kundens behov. Du kan arbeta strukturerat och har förmågan att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Självklart har du ett intresse och öga för att se smarta och kreativa lösningar.

Kvalifikationer

  • Teknisk utbildning på ljushögskola eller liknande

  • Kunskaper om krav och branschstandard

  • Erfarenhet av belysningsberäkning för teknisk belysning

  • Erfarenhet av arbete i DIALux och AutoCAD

  • Behärska Microsoft Office

Ansökan

Sista ansökningsdatum för tjänsten är 2022-08-31. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan. Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Cardi och Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Ljusdesignchef, Hanna Fredriksson

hanna.fredriksson@cardi.se Tfn: +46 (0) 72-46 758 42

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström, Tfn: 040–385113

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

 

Dela detta jobb

Är du vår nya Ljusdesigner på Cardi?

Elektroskandia