teknikjobb.se

ÄR DU VÅR NYA KARISMATISKA VERKSAMHETSCHEF I MALMÖ?

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

ÄR DU VÅR NYA KARISMATISKA VERKSAMHETSCHEF I MALMÖ?

Kundlogotyp

 

Sökord: Verksamhetschef Malmö, Chef byggprojektledning, Chef Byggkonsult

Driven karismatisk verksamhetschef söks till ett spännande byggprojektbolag i tillväxt!

Vi söker Dig som vill bli Bredablick Fastighetspartners nya nationella verksamhetschef med utgångspunkt från huvudkontoret i Malmö. Du kommer ha en nyckelroll i organisationen och ansvara för det operativa samt driva det strategiska arbetet att utveckla bolaget till nya nivåer.

Om tjänsten

Bredablickgruppen, där Bredablick Fastighetspartner ingår, levererar kvalitetslösningar inom förvaltning, byggservice, projektledning samt facility managementtjänster. De är ca 300 anställda som representerar koncernen runt om i landet. Bredablickgruppen är ett modernt alternativ i en annars traditionell bransch.

Bredablick Fastighetspartner erbjuder i sin tur, kvalificerade projektledartjänster och bistår sina beställare i projektens samtliga stadier – från start till färdigställande. Inom Bredablick Fastighetspartner jobbar bygg- och civilingenjörer med erfarenhet från konsult- och entreprenadleden inom bygg, anläggning- och VVS branschen. Oavsett i vilken omfattning de anlitas deltar de i hela processen, ofta dessutom längre än så. Bredablick Fastighetspartner arbetar även integrerat med övriga bolag i Bredablickgruppen. Genom ett nära samarbete kan de erbjuda kompletterande tjänster inom förvaltning, byggservice och facility management.

 Bredablick Fastighetspartner finns idag representerade i Malmö, Helsingborg, Göteborg och Stockholm.

Som Verksamhetschef blir du nationellt ansvarig och ska säkra helheten i nära samarbete med de regionala cheferna. Du ansvarar för att se till att de uppnår lönsamhetsmål, kvalitet och kundnöjdhet likväl som övergripande projektplanering och beläggning. Du kommer även att ansvara för hantering av garantifrågor och att bibehålla goda samarbeten med leverantörer.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bl.a.:

• Säkra lönsamhet i bolaget
• Driva egna projekt och ha egen fakturering 
• Relationsskapande nykundsförsäljning 
• Utveckla nya verksamhetsgrenar och hitta potentiella förvärv. 
• Personalansvar för regionala chefen 
• Genomföra utvecklings-, uppföljnings- och lönesamtal. 
• Säkra bemanningen och vara delaktig i intervjuer 
• Ansvara för hantering av garantifrågor 
• Resor till Stockholm, Göteborg och Helsingborg

Vi erbjuder
Du ges fina möjligheter att utvecklas i en växande koncern och får vara med att skapa företagets framtid.

Företagskulturen bygger på att ha ”Högt i tak” och att se möjligheter och att tillsammans skapa en positiv atmosfär. Entreprenörsandan är tydlig och beslutsvägarna är korta. Du ges möjlighet att självständigt driva ditt arbete i samförstånd med ledningen.

Tillsvidareanställning

Placeringsort Malmö

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är en högt uppskattad naturlig ledare och har förmågan att ta ett rum. Du är en entreprenör och har förmågan att bygga ett företag. Du är starkt målmedveten, lösningsfokuserad och noggrann som person. Du har en naturlig säljådra med fokus på relationsskapande för långsiktiga samarbeten. Du har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör. 

Vi tror att du har jobbat med byggprojektledning under tid och känner att du vill uppåt i karriären och vara med och skapa något själv eller kanske rent av innehaft rollen som verksamhetschef. Du har jobbat i konsultvärlden och förstår innebörden av konsultrollen. Du gillar att driva egen försäljning av större projekt inom fastighetssektorn och känner dig trygg med att bygga kundrelationer.

För dig är arbetet en livsstil som du trivs med!

B-körkort är ett krav.

AnsökanI denna rekrytering samarbetar Bredablick med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. 
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. 
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92. 
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

Dela detta jobb

ÄR DU VÅR NYA KARISMATISKA VERKSAMHETSCHEF I MALMÖ?

Isaksson Rekrytering & Bemanning