teknikjobb.se

Logo

Är du vår nya drifttekniker?

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-25

Ansök nu

Är du vår nya drifttekniker?

 

Är du en ansvarstagande lagspelare som också kan ta egna initiativ? Vill du jobba med rening av en livsviktig resurs? Vill du ha ett stimulerande arbete där du med hjälp av innovativa tekniker och processer medverkar i utvecklingen av framtidens hållbara anläggningar? Då ska du söka till tjänsterna som drifttekniker hos oss! Med denna anställning erbjuder vi dig en arbetsplats med duktiga kollegor samt viktiga och roliga arbetsuppgifter.

Arbetsbeskrivning

Du blir en viktig del i det team som ser till våra anläggningars driftsäkerhet och att miljömålen uppfylls. Som drifttekniker på reningsverk kommer du huvudsakligen att arbeta med drift-, tillsyns- och underhållsarbeten av produktionsanläggningarna, samt övervakning, optimering och utveckling av reningsprocesserna. Du kommer att arbeta enligt ett fastställt egenkontrollprogram. 

En av tjänsterna har placering Getteröverket i Varberg, och den andra på Smedjeholm i Falkenberg.

 

Kvalifikationer 

För att trivas och lyckas i rollen bör du vara praktiskt lagd, serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta men också ha förmåga att arbeta självständigt. Du är intresserad och nyfiken på ny kunskap, du är också positiv och engagerad och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat.

Det är meriterande om du har en driftteknisk utbildning med inriktning på drift/process, styr- och reglerteknik eller motsvarande kunskaper som du fått från din arbetslivserfarenhet. 

Lämplig bakgrund är också erfarenhet från drift av VA-verk eller processindustri. 

 

Kunskaper inom datorstyrd automation, elektronik, reglerteknik, kemi och biologi ser vi som meriterande. B-körkort och god datorvana är ett krav.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Löneform: Månadslön

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

 

Ansökan

Ansök senast: 2019-12-01

Referensnummer: A913409

Välkommen att skicka en digital ansökan via denna länk.

 

Kontakt

Carol Banck, Driftchef Smedjeholms RV

Tel: 0757-27 41 07

E-postCarol.Banck@vivab.info

 

Tomas Bjurklint, Driftchef Getteröverket RV

Tel: 0757-27 41 24

E-postTomas.Bjurklint@vivab.info

 

Övrigt

VIVAB (Vatten & Miljö i Väst AB) jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. 

Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. 

Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision, var med och förverkliga den du också! 

 

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.

Dela detta jobb

Logo
Är du vår nya drifttekniker?

Vatten & Miljö i Väst AB