teknikjobb.se

Gästrike Vatten AB är ett VA-bolag med ansvar för vatten och avlopp i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Vi arbetar för att långsiktigt trygga en god dricksvattenförsörjning och miljöanpassad avloppshantering och vara en framstående aktör i framtidsfrågor. Vi är idag drygt 100 medarbetare som tillsammans arbetar för god service, hög kvalitet och gott affärsmannaskap.

Är du vår nästa VA-ingenjör?
Vill du vara med och påverka framtidens VA-lösningar och bidra till vår samhällsutveckling?
Samhällsutvecklingen växer stadigt och vi står inför stora utmaningar. För att möta dessa utmaningar behöver vi förstärka vår organisation med fler VA-ingenjörer.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en spännande bransch där du har stora möjligheter att påverka.
På Gästrike Vatten arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska trivas och tar fasta på våra värdeord – trygghet, tydlighet, tillgänglighet och tillväxt.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med uppdrag inom vatten och avlopp samt ansvara för genomförandet såväl självständigt som i projekt.
I uppdraget ingår dokumentation, beräkningar, dimensionering och upprättande av ritningar samt förfrågningsunderlag och bygghandlingar.
I det dagliga arbetet ingår även kontakt med myndigheter och fastighetsägare.
Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilingenjör med högskoleutbildning och 5 års erfarenhet inom området eller motsvarande inklusive några års arbetslivserfarenhet som VA-projektör. Krav är att du behärskar Auto Cad Civil 3D. Du förstår och kan tillämpa de tekniska villkor som är förknippade med utredning och projektering av VA-ledningar och VA-anläggningar.
Du har goda kunskaper inom svenska språket och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift.
B-körkort krävs. Det är meriterande om du har utbildning eller god kännedom inom BAS-P.

Tjänsten ställer stora krav på god analytisk förmåga, praktisk tillämplighet samt att vara uppdaterad i tekniska frågor inom VA.

Personliga egenskaper
Då arbetet omfattar både interna och externa kontakter läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du har ett strukturerat angreppssätt, är drivande, håller tidsramar och kvalitetssäkrar ditt arbete. Genom de många kontaktytorna i din funktion ställs höga krav på god kommunikation och service. Det är viktigt att du är trygg i dig själv och kan framföra dina åsikter på ett tydligt och konkret sätt både i skrift och tal. Du har förmågan att se sammanhang och verksamhet i ett helhetsperspektiv och på så sätt prioritera rätt frågor. Det är viktigt för oss att du är en god lagspelare som aktivt bidrar till en god arbetsmiljö samtidigt som du har förmåga att ta egna initiativ, ha viljan att utvecklas och att arbeta självständigt.

Arbetsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde efter överenskommelse,
Provanställning tillämpas liksom individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Gästrike Vatten strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Ansökan
Vänligen ange i ansökan var du har sett annonsen.

För mer information kontakta
Johan Olander (enhetschef Utförande) 026-17 51 06, johan.olander@gastrikevatten.se
Benny Söderlund (ordf. Vision) 026-17 51 02, benny.soderlund@gastrikevatten.se
Gertrud Edström (HR-strateg) 026-17 51 07, gertrud.edstrom@gastrikevatten.se

Inför rekryteringsarbetet har Gästrike Vatten AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Är du vår nästa VA-ingenjör?

Ort
Utgår

2018-12-26

Ansök nu

Dela detta jobb