teknikjobb.se

Är du vår nästa miljöhjälte? Vi söker maskinprojektörer inom VA branschen!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-10-29

Ansök nu

Är du vår nästa miljöhjälte? Vi söker maskinprojektörer inom VA branschen!

Är du nyutexaminerad högskoleingenjör eller civilingenjör inom maskinteknik samt intresserad av att arbeta med projekt som faktiskt förbättrar miljön? Vår kund söker till sitt Stockholmskontor två maskinprojektörer som vill vara med och utforma morgondagens VA-anläggningar. Vi söker dig som är vill arbeta med teknik i en viktig miljöbransch där vår kund erbjuder sina uppdragsgivare tekniska konsulttjänster för komplexa VA-projekt.

Om tjänsten

”Hos oss tar alla hand om varandra, och i teamet ser vi alltid om varandra och vi bryr oss. Som arbetsplats har vi också mycket rolig där det ofta arrangeras sociala tillställningar”. Detta är ett citat från en medarbetare i teamet du kommer kliva in i.

Som maskinprojektör arbetar du i stora som små projekt, i alla skeden av projektet, från planering till genomförande. Arbetet drivs i projektform där du samverkar med kunder, konsulter och entreprenörer. Beställarna är framför allt kommuner, kommunala bolag och industrier i Sverige. Just nu arbetar vår kund mycket med stora reningsverk. Du kommer att bli en del av ett familjärt och socialt team där allas strävan är att hjälpa varandra och se till så att alla mår bra.

Arbetsuppgifter

Som maskinprojektör kommer dina arbetsuppgifter bl.a. omfatta upprättande av process-flödesscheman, CAD-modeller i 3D och 2D, anläggningslayouter samt tekniska beskrivningar. Ritningar och visualiseringar tas fram i såväl 3D- som 2D-verktyg. Hela eller delar av projekteringen kan i vissa uppdrag bedrivas utomlands men styras från Stockholm.

Arbetet är omväxlande och innebär stort ansvar för projektgenomförande avseende teknik, tid och ekonomi. Att arbeta hos vår kund innebär stor frihet kopplat till personligt ansvar. Rätt person får bra möjligheter till yrkesmässig utveckling. Vi ser även att du har en god förmåga att kommunicera i skrift, då arbetsuppgifter ibland innebär upprättande av teknisk dokumentation.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet kommer det bli aktuellt att bli anställd av vår kund på sikt.

Vi söker dig som

 • Har relevant utbildning, då tex. Ingenjör mot maskinteknik eller motsvarande kompetens förvärvad på ett annat sätt som vi bedömer likvärdigt.

 • God skriftlig förmåga då det kommer vara viktigt att utföra tekniska beskrivningar på ett professionellt sätt.

 • Du besitter goda kunskaper i både engelska samt svenska i både tal och skrift då du kommer att hantera dokumentation och kommunikation internt samt externt.

 • Viss erfarenhet/kunskap av CAD.

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet inom projektering eller konstruktion mot industri- eller fastighetssidan.

 • Tidigare arbetat inom VA-branschen.

 • Erfarenhet inom projektering/konstruktion i CAD och då gärna: Autodesk, Solid Works eller Revit.

 • Tidigare arbetat inom processindustrin.

Du ska tycka det är roligt och tillfredställande att arbeta med teknik samt ha en kunskap och förståelse för kopplingen mellan teori och praktik. Som person är du självständig och resultatinriktad. Arbetet innebär många interna och externa kontakter och därför krävs det att du är en utåtriktad person med god samarbetsförmåga, du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Stockholm, centralt

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Är du vår nästa miljöhjälte? Vi söker maskinprojektörer inom VA branschen!

Academic Work