teknikjobb.se

logga

Är du grävmaskinist/maskinförare och söker nytt jobb?

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Är du grävmaskinist/maskinförare och söker nytt jobb?

Är du grävmaskinist/maskinförare och söker nytt jobb?

Företagsinformation

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning

Tjänsten som grävmaskinist/maskinförare innebär huvudsakligen arbete med bergtäkt och anläggningsarbeten, men även andra arbetsuppgifter med grävmaskin kan förekomma. Du ansvarar för dagligt underhåll och skötsel av egen maskin/utrustning.Att arbeta som konsult på Premier:Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder som har behov av personal. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker erfarna grävmaskinister med GPS-vana. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder och har god kommunikativ förmåga i tal. Du är van att arbeta självständigt och har lätt för att ta dig an olika praktiska utmaningar. Har du ytterligare förarbevis ser vi det meriterande.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.Välkommen med din ansökan!

Krav

Körkort B

Tillgång till egen bil

Kontaktperson(er)

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

Johan Hallberg

johan.hallberg@premier.se

070-7858404

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

05 November 2019

Dela detta jobb

logga
Är du grävmaskinist/maskinförare och söker nytt jobb?

Premier Service