teknikjobb.se

Är du den erfarne truckföraren vi söker?

Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Är du den erfarne truckföraren vi söker?

Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling. Vi är idag sex personer på kontoret och ute hos våra kunder arbetar ett 50-tal konsulter.

Våra kunder i Faluområdet behöver hjälp med att hitta erfarna truckförare. Vi söker därför dig som har några års vana av att köra truck. Är du den vi söker?

Arbetsbeskrivning:

Vi söker dig som vill jobba som uthyrd konsult till en av våra kunder i Falun, med chans till övertag av kund.

Arbetsuppgifterna innebär att förflytta, lasta och lossa gods med truck. Arbetstiderna är förlagda till dagtid eller 2-skift. Start omgående!

Din bakgrund:

Vi söker dig som har erfarenhet av industri och produktionsmiljöer. Du har ett antal års erfarenhet av truckkörning och bekväm med att lasta och lossa gods av/på lastbilar. Merit är om du kört truck med långa gafflar. Det är viktigt att du är ordningsam och noggrann. Det är ett krav att du har truckkort A1-A3, B1-B2 och körkort B.

Din Profil:

Du ska vara en van truckförare och vara samarbetsvillig, lättlärd, noggrann och ordningsam. Viktigt är att du kan starta omgående!

Ansökan:

Ansökningarna hanteras löpande, sök senast 2019-03-31. Klicka på ”Till Industri” för att komma till tjänsten.

Kontakta Cecilia Hägg vid frågor, 070-269 75 60, cecilia.hagg@lundinbostrom.se

Dela detta jobb

Är du den erfarne truckföraren vi söker?

Lundin & Boström