teknikjobb.se

Är du Cebe Belysnings nya Ljusdesigner?

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Är du Cebe Belysnings nya Ljusdesigner?

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Stockholm Anställningsform: Vikariat

Vi erbjuder dig

Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia där Cebe ingår som ett eget varumärke. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Vi brinner för att sälja och skapa framtidens smarta belysningslösningar med god design. Vi är idag en av Sveriges ledande leverantörer inom belysning och vi arbetar hela tiden för att stärka vår position.

Nu stärker vi Ljusdesignteamet ytterligare! Är du vår nya stjärna som vill vara med på resan?

Arbetsuppgifter

Som Ljusdesigner på Cebe belysning kommer du att ingå i ett team av ljusdesigners som projekterar belysningsanläggningar och utarbetar förslag med Cebe Belysning som utgångspunkt. I rollen kommer du att projektera belysningslösningar både inomhus och utomhus och i samarbete med våra kollegor och kunder. Du kommer ha en viktig roll i kontakten med kunden för att ge bästa möjliga belysningslösning utifrån kundens behov och vision.

  • Ljusberäkning och projektering av belysningsanläggningar.
  • Löpande kontakt med våra kollegor och våra kunder.
  • Kund- och projektbesök.

Vi söker dig som 

Har erfarenhet inom ljusplanering och belysningslösningar. Har du eftergymnasial utbildning med inriktning inom belysning eller elteknik är det meriterande. Du har god datorvana och kunskap inom DIALux EVO 9,1, AutoCad och Office-paketet.

Som person är du relationsskapande och serviceinriktad, du trivs i en miljö med högt tempo och mycket kontakt med kunder och kollegor. Du har ett affärsfokus och är lyhörd för kundens behov. Du kan arbeta strukturerat och har förmågan att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Självklart har du ett intresse och öga för att se smarta kreativa lösningar!

Ansökan

I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval där vi går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 30 november.

Har du några frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia och Cebe är du välkommen att kontakta:

Hanna Fredriksson Ljusdesignchef på Cebe, Tel. 072-46 758 42

hanna.fredriksson@elektroskandia.se 

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström, Tel. 040-38 51 13

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi äger varumärkena Cylinda och Cebe.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cebebelysning.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Är du Cebe Belysnings nya Ljusdesigner?

Elektroskandia