teknikjobb.se

Är du Cardi Belysnings nya Ljusdesigner?

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Är du Cardi Belysnings nya Ljusdesigner?

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling?

Elektroskandia flyttar fram sin marknadsposition inom belysning genom att integrera tidigare förvärvet och dotterbolaget Cardi in i bolaget. Cardi blir en egen avdelning inom Elektroskandia med gemensam försäljning och marknadsavdelning. Vi får en unik produktbredd för många typer av applikationer och projekt samt ett team med hög kompetens inom belysning och ljusdesign.

Vi söker nu en Ljusdesigner som kan och vill vara med och bidra till Cardis fortsatta utveckling och bli en del i vårt kompetenta team.

Ort: Stockholm Anställningsform: Tillsvidare anställning

Vi erbjuder dig

Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia där Cardi ingår som ett eget varumärke. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Vi brinner för att sälja och skapa framtidens smarta belysningslösningar med god design. Vi är idag en av Sveriges ledande leverantörer inom belysning och är totalt 34 personer i teamet som är dedikerade att utveckla Cardi på marknaden.

Arbetsuppgifter

Som Ljusdesigner på Cardi belysning kommer du att ingå i ett team av ljusdesigners som projekterar belysningsanläggningar och utarbetar förslag med Cardi Belysning som utgångspunkt.

I rollen kommer du att projektera både interiöra och exteriöra belysningslösningar i samarbete med våra kollegor och kunder. Du kommer ha en viktig roll i kontakten med kunden för att ge bästa möjliga belysningslösning utifrån kundens behov och även utifrån färdiga konsulthandlingar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara ljusberäkning och projektering av belysningsanläggningar. Arbetet innefattar även en löpande kontakt med våra kollegor och våra kunder.

Vi söker dig

Som person är du relationsskapande och serviceinriktad, du trivs i en miljö med högt tempo och mycket kontakt med kunder och kollegor. Du har ett affärsfokus och är lyhörd för kundens behov. Du kan arbeta strukturerat och har förmågan att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Självklart har du ett intresse och öga för att se smarta kreativa lösningar.

Kvalifikationer

  • Teknisk utbildning på ljushögskola eller liknade.

  • Kunskaper om krav och branschstandard

  • Erfarenhet av belysningsberäkning för teknisk belysning

  • Erfarenhet av arbete i Dialux och Auto CAD

  • Behärska Microsoft Office

Ansökan

I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Inför anställning hos oss genomför vi en bakgrundskontroll. Sista dagen att ansöka är 20210831.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Cardi Belysning och Elektroskandia är du varmt välkommen att     kontakta Hanna Fredriksson hanna.fredriksson@cardi.se Tfn: +46 (0) 72-46 758 42

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström, Tfn: 040–385113

Dela detta jobb

Är du Cardi Belysnings nya Ljusdesigner?

Elektroskandia