teknikjobb.se

ÄR DU BERGO FLOORINGS NYA TEKNIKER?

Företag Junic
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

ÄR DU BERGO FLOORINGS NYA TEKNIKER?

 

Om företaget

Bergo Flooring är världsledande inom multifunktionella golvplattor i plast och bearbetar fem affärsområden; HOME, PUBLIC, EVENT, SPORT och MARINE. All produktion av våra prisbelönade golvprodukter är "proudly made in Anderstorp, Sweden" och 75% exporteras världen över. Läs gärna mer på hemsidan bergoflooring.se

 

Arbetsuppgifter och din profil

Som processtekniker kommer du ha koll på driften och finnas till hands för ställare och operatörer när de ber om hjälp och du tar dialogen med verktygsmakarna vid framtagning av nya verktyg. Du kommer att jobba med att utveckla avdelningens rutiner och arbetssätt för att se till att vi alltid har rätt kvalitet, hög tillgänglighet samt god och effektiv produktivitet.

 

Vi söker en tekniskt intresserad och praktiskt lagd person som gillar att lösa problem. Har du en bakgrund som ställare eller annat likvärdigt arbete så är det en fördel.

Har du annan teknisk bakgrund med vilja och ett starkt driv finns möjlighet att lära yrket då vi har en person med gedigen erfarenhet på plats för att kunna lära dig!

 

Personlig lämplighet väger tungt och vi ser att du som söker är ansvarsfull, engagerad och kommunikativ.

Goda kunskaper i MS Office samt Word och Excel. Erfarenhet av att arbeta i Monitor är meriterande.

Du talar och skriver Svenska obehindrat samt läser och förstår teknisk engelska.

 

Ansökan

Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Niklas Andersson på 0371-83052

Dela detta jobb

ÄR DU BERGO FLOORINGS NYA TEKNIKER?

Junic