teknikjobb.se

Ravema växer och vi behöver nu förstärka vårt team med en Applikationstekniker för skärande bearbetning (runt området Märlardalen). Vi erbjuder ett varierande arbete i en spännande bransch med marknadsledande leverantörer och produkter. Du kommer att jobba med allt mellan spindel och bord (svarvning, borrning, fräsning, gängning och fixturering) och få den kompletterande utbildning du behöver på våra produkter.

Arbetsuppgifter
Rollen som Applikationstekniker på Ravema innebär kundansvar och kundkontakter, och du har stor möjlighet att påverka din dag då vi arbetar efter “frihet under ansvar”. Du åtgår ifrån hemmet och besöker våra kunder mellan 3-5 dagar per vecka. Man får räkna med ca 30 övernattningar/år.

Som Applikationstekniker kommer du delvis att ansvara för större projekt med verktygsval, tidsberäkningar, programmering och inkörning. Du kommer även att stötta våra säljare samt våra kunder med teknisk rådgivning på plats hos kund samt via telefon. Arbetet sker i nära samarbete med våra säljare samt befintliga tekniker.

Vem är du?
Vi tror att du idag arbetar som tekniker och är bekväm med att arbeta självständigt och lösningsfokuserat. Du har tidigare erfarenhet från produktionsteknik och skärande bearbetning, och har erfarenhet av CAD/CAM. Du är självgående och drivande och har ett starkt kundfokus samt är en duktig relations¬byggare. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Varför Ravema?
Du är välkommen in i en bransch som ständigt förändras och förnyas - vilket vi och vår personal också gör. Vi bygger våra affärer och relationer på vår värdegrund; förtroende, engagemang och hållbarhet. Som anställd på Ravema ska man trivas och känna en glädje och stolthet för det man jobbar med - här blir man inte en i mängden, man blir en del av en gemenskap.
Tjänstebil ingår i rollen Applikationstekniker.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Johan Pettersson på tel. 0370-488 02 eller e-mail: jope@ravema.se alternativt Roger Höglund på tel. 0370-488 62 eller e-mail: roho@ravema.se

Vi ser fram emot Din ansökan!

Applikationstekniker för skärande bearbetning

Företag Ravema AB
Ort
Utgår

2019-10-08

Ansök nu

Dela detta jobb