teknikjobb.se

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här blir du en del av

Movant i Skövde bedriver yrkesutbildning för vuxna på uppdrag av kommun. Vi utbildar på plats inom bygg, fordon och vvs. Vi har ett gott samarbete och bra erkännande av yrkesnämnderna och vi värnar om att våra elever ska vara anställningsbara när de avslutar hos oss. Vi är en skola med ett gott sammansvetsat team av lärare där det är självklart att hjälpa varandra.
Det här erbjuder vi dig
Arbetsuppgifterna innebär att vara  ute på företag och knyta upp lämpliga APL platser. Samverkan med lärare kring APL placering för eleven samt tillsammans med lärarna planera och följa upp arbetet under APL perioden. Tjänsten kan komma att varieras mellan olika program men inledningsvis är det fordonsprogrammets APL platser. När utrymme finns kunna arbeta med framförallt fordonseleverna (eller inom byggprogrammet) inne på skolan med moment som planeras tillsammans med kollegorna. Tjänsten innebär samverkan med näringslivet i regionen tillsammans med platschefen samt att initiera studiebesök och andra elevfrämjande insatser. Upptagningsområdet är främst Skaraborg men även Jönköping.
 
Det här söker vi

Du behöver vara social och gilla skapa relationer med företag och kunna ha många bollar i luften. Viktigt att du kan samarbeta med olika typer av människor och ser en positiv utmaning i att hjälpa våra elever till bra APL.
Övrig information

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Som del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora. Välkommen att bli en del av vårt engagerade och glada team.

Tillträdesdag:   Snarast efter överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Anställningsform: Heltid tillsvidare
Sista ansökningsdag: 
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med  platschef Patrik Ström tel. 0704-440867 patrik.strom@movant.se
Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Logga

APL Samordnare

Företag Movant AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-07

Ansök nu

Dela detta jobb