teknikjobb.se

Anticimex söker skadedjurstekniker/ reparatör till längre uppdrag

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

Anticimex söker skadedjurstekniker/ reparatör till längre uppdrag

Är du en praktiskt lagd person som tycker om att laga saker? Har du tidigare erfarenhet av mekanik eller ett personligt intresse för det? Då är det dig vi söker, här får du in foten hos ett framgångsrikt företag där det kan finnas stora möjligheter framåt. Vi söker nu en skadedjurstekniker/ reparatör till Anticimex för ett uppdrag på 6 månader men med stora chanser till förlängning. Urvalet sker löpande så skynda in med din ansökan!

Om tjänsten
Academic Work söker en reparatör till Anticimex kontor i Hägersten. Du kommer att tillhöra ett team på 6 personer som arbetar på lagret, men du kommer att vara väldigt självständig i din roll. Därför krävs det att du har en hög arbetsmoral, har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt trivs med att arbeta självständigt. Det är inget krav av tidigare arbetslivserfarenhet av mekanik, uppdraget kommer att inledas med en introduktion så att du blir insatt i arbetsuppgifterna, men det krävs att du har ett intresse för mekanik samt har grundläggande koll på verktyg och förståelse för reparation.

Här erbjuds du en möjlighet att få in foten på ett stort företag och på ett långvarigt uppdrag. Det kommer att vara högt arbetstempo i en rörlig miljö på lagret där du har en oerhört viktig roll för företagets utveckling.

Du kommer att vara anställd hos oss på Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att laga mekaniska råttfällor som suttit i rör under bostadshus. Du kommer att plocka isär dem till molekyler, rengöra, ta hand om samt sätta ihop dem igen. Du kommer att vara ensam i rollen, men har kollegor på plats att fråga om du behöver stöttning.

Vi söker dig som

  • Meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet av mekanik eller reparatör; men ej krav

  • Har ett genuint intresse för mekanik eller att laga saker

  • Är tillgänglig omgående

Som person är du

  • Ordningsam

  • Självständig

  • Inte rädd för lite smuts

ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående

Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning

Placering: Hägersten

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimex önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget
Hos Anticimex får du en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential. Hos Anticimex är alla lika värda och om du ska trivas hos dem, och de med dig, får du bokstavligen sätta på dig ett par blåbrallor oavsett vilken titel du har. Anticimex tror på frihet och att ta ansvar och mycket av deras utveckling drivs därför av medarbetare på kontoren.

I Sverige är Anticimex omkring 1400 medarbetare på cirka 29 kontor mellan Piteå i norr och Ystad i söder, huvudkontor i Stockholm. I Hägersten, där denna tjänst är placerad, kommer du att arbeta tillsammans med ca 100, passionerade och innovativa kollegor.

Dela detta jobb

Anticimex söker skadedjurstekniker/ reparatör till längre uppdrag

Academic Work