teknikjobb.se

Ansvarig installation El

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2021-10-12

Ansök nu

Ansvarig installation El

Intea Fastigheter AB (publ) grundades 2015 och är inriktat på långsiktigt aktivt ägande av social infrastruktur. Fastighetsinnehavet uppgick per 30 juni 2021 till 13,4 miljarder kronor. Portföljen består av projekt och fastigheter med offentliga hyresgäster, såsom rättsväsende, högre utbildning och sjukvård. Intea finansieras av svenskt institutionellt kapital. Bolaget har påbörjat ett arbete med avsikt att ansöka om att bolagets aktier ska tas upp till handel på Nasdaq Stockholm. Läs mer på www.intea.se


Adapteo söker en ansvarig installation El

Om tjänsten
Detta är en central och viktig roll hos Adapteo där du bistår din organisation med din expertiskunskap inom tekniska installationer som innefattar el, t ex elinstallation larm, styrsystem. Du stöttar sälj- och projektorganisationen med lösningar, och arbetar tillsammans med ditt mycket kompetenta och trevliga team Teknisk support/Inköp för att säkra den bästa lösningen för våra kunder.

Du kommer att arbeta under stort eget ansvar i en roll som är helt avgörande för hur Adapteo lyckas i framtiden. Många av dina trevliga kollegor finns, liksom du på det nyinvigda och fräscha huvudkontoret nära beläget Mall of Scandinavia i Solna. Det finns möjlighet att sitta på annan ort.

I rollen ingår övergripande ansvar gällande tekniska installationer inom bolaget. Det innebär t ex teknisk support, kundkontakt och leverantörskontakter. Du är experten som utvecklar de mest effektiva lösningarna för projekten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Att arbeta med projektledning av tilldelade utvecklingsprojekt

  • Support för byggledare/säljare frågor angående el, vs, kyla och hiss

  • Uppdatera konstruktionshandlingar el  

  • Uppdatera handböcker för alla modulserier 

  • Internutbildningar avseende el-installationer 

  • Bevaka lagar och förordningar gällande el installationer och hiss 

  • Driva ett aktivt förbättringsarbete bl.a. genom att rapportera avvikelser/förbättringsförslag. 


Din bakgrund
Vi söker dig med gedigen erfarenhet från liknande roller, gärna från branschen samt har en utbildning som elingenjör.  Du har byggteknisk kunskap och en god förståelse för byggprocessen. Meriterande är om du har CAD-utbildning med inriktning på bygg.

Du är vetgirig som person och håller dig uppdaterad med ny teknik samt trivs med många kontaktytor. Då tjänsten kräver goda kunskaper inom dokumentation behöver du ha mycket goda kunskaper både skriftligt och verbalt i det svenska språket.

Personliga egenskaper
Som person är du analytisk, detaljorienterad och noggrann kombinerat med ett kreativt tankesätt och ett starkt eget driv. Att dela med dig av dina erfarenheter genom erfarenhetsåterföring inom teamet är något du finner givande.

Du ser det som självklart att ta egna initiativ och är ansvarsfull och strukturerad i ditt arbetssätt. Tack vare ditt kommersiella tankesätt driver du affären framåt.

Vidare har du både förmågan att uppfatta de explicita skallkraven i upphandlingarna samtidigt som du är duktiga på att skapa goda kundrelationer. Denna kombination gör att du levererar utifrån kundens önskemål med deras bästa i åtanke men också kan agera rådgivande längs med vägen.

Vad Adapteo erbjuder dig
Adapteo erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete på ett internationellt bolag där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. På Adapteo är det ett positivt klimat som ger dig goda utvecklingsmöjligheter i en spännande miljö. 

Adapteo är ett ledande och börsnoterat, fastighetsbolag. Här blir du en del av ett team som brinner för att ta fram rätt funktioner för varje tillfälle och strävar efter att hitta den bästa lösningen till alla kundens specifika behov. Idag finns Adapteo på sju marknader internationellt och har totalt 600 anställda. I Sverige finns det 5 säljkontor utspridda över landet i Lund, Mölndal, Västerås, Solna och Umeå, varav huvudkontoret är det som är beläget i Solna.

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Adapteo med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 12 september 2021.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 eller mia.olsson@fasticon.se.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadsektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

 

 

Dela detta jobb

Ansvarig installation El

Fasticon AB