teknikjobb.se

logga

Anläggningskonstruktör med intresse för vattenrening och biogas

Ansök nu

Anläggningskonstruktör med intresse för vattenrening och biogas

Rent vatten, porlande friskt ur kranen - klimatsmart och hälsosamt! Ett reningsverk eller vattenverk är en viktig infrastruktursatsning som säkerställer vår viktigaste naturtillgång – rent vatten. Biogas är ett förnybart bränsle och en viktig pusselbit i den globala omställningen till en hållbar och klimatneutral energiförsörjning. Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas designas med hjälp av de senaste metoderna och teknikerna samt möter en stor efterfrågan globalt.

Nu söker vi dig med intresse för anläggningskonstruktion.

Hos oss får du arbeta med kunniga kollegor, intressanta projekt och med stor möjlighet till utveckling i din roll som konstruktör. Du blir en viktig del i att bygga framtida infrastruktur som är ett måste för att klara av en ökad befolkning, klimatförändring och nya samhällskrav – ett arbete som är av stort värde för både människa och miljö.

Din uppgift: konstruera livsnödvändig infrastruktur

Du ingår i vår projekteringsavdelning och din roll består av projekterings- och anläggningskonstruktion av ny- och ombyggnader av anläggningar av reningsverk, vattenverk och biogas.

Vi arbetar i projektgrupper där projekteringsavdelningen ansvarar för framtagning av flödesscheman, layouter, tillverkningsritningar, rörkonstruktion, hydrauliska beräkningar, underlag för CE-märkning, material- och komponentspecifikationer med mera. Arbetet sker i nära samarbete med kunder, kollegor, underleverantörer och verkstäder. I rollen som konstruktör föreslår och utför du tekniska lösningar och beräkningar, med hänsyn tagen till projektets tekniska och ekonomiska ramar.

Visst resande till våra montageplatser förekommer i tjänsten.

Din bakgrund

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och nyfiken på vattenreningsbranschen. Din nyfikenhet, förmåga att ta ansvar ditt arbete och analytiska tankesätt driver dig framåt. Du är en kommunikativ problemlösare.

För den här tjänsten behövs relevant teknisk utbildning gärna på högskolenivå. Om du har erfarenhet från att ha arbetat med projektering, konstruktion eller montering inom tillverkande industri, VA eller energibranschen är det meriternade. Du har erfarenhet av att arbeta i tex. AutoCAD, Plant 3D eller Inventor.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Mer om Purac

Purac är experter på att designa, utveckla och uppföra anläggningar och processer inom rent vatten, biogas och avlopp. Vi är ett ledande företag inom vårt område och etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen.

Läs gärna mer om oss på www.purac.se

Ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande.

Sista ansökningsdag 2021-08-29

Har du frågor om tjänsten så kontaktar du

Lisa Alsterberg, lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Mobil: 0733-94 15 05

Dela detta jobb

logga
Anläggningskonstruktör med intresse för vattenrening och biogas

Roi Rekrytering Sverige AB