teknikjobb.se

Anläggningsarbetare

Ort
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Anläggningsarbetare

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!

Inom kommunens tekniska enhet jobbar ett 50-tal medarbetare inom gata/park och VA samt avfall. Vårt arbetsområde är hela kommunen och vi svarar för några av samhällets mest grundläggande funktioner. Verksamheten är indelad i fem enheter vilka samarbetar med varandra i den dagliga driften. Tjänsten är placerad i Sollefteå. Arbetsområdet kommer att vara i hela Sollefteå kommun

ARBETSUPPGIFTER
Som yrkesarbetare hos oss kommer du främsta att arbeta med drift, underhåll och nyläggning inom vårt VA-ledningsnät. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på arbetsmiljö, säkerhet och produktivitet. Vi erbjuder dej spännande och varierande arbetsuppgifter inom ett av samhällets viktigaste områden - infrastruktur.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har dokumenterad utbildning samt flerårig arbetslivserfarenhet inom VA och anläggnings yrket, eller annan motsvarande relevant utbildning inom yrket. Meriterande är kunskaper inom svetsning av rör. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll.
Du är lyhörd, flexibel, serviceinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är initiativrik, nyfiken och är självgående i ditt arbete. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Körkort B är ett krav samt att du behärskar svenska språket i tal och skrift

ÖVRIGT
Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Anläggningsarbetare

Sollefteå Kommun