teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Anläggare sökes till Blüchers Entreprenad i Trollhättan!

Ort
Utgår

2022-10-22

Ansök nu

Anläggare sökes till Blüchers Entreprenad i Trollhättan!

Om företaget
Blüchers Entreprenad AB är ett lokalt entreprenadföretag som ger en trygghet för dig som kund. Mångsidigheten i kombination med goda fackkunskaper gör att Blüchers Entreprenad AB är en samarbetspartner att lita på! Vi utför både stora och små arbeten, är snabbt på plats och håller en hög kvalitet på det vi gör. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är fyrstad men vi åtar oss uppdrag i hela landet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som är en erfaren och yrkesskicklig anläggare till Blüchers Entreprenad. Då Blüchers Entreprenad utför både större och mindre arbeten inom mark och bygg varierar dina arbetsuppgifter. Olika typer av markarbeten, schaktarbeten och rörläggning är exempel på arbetsuppgifter som förekommer. Uppdraget startar omgående och är till en början ett konsultuppdrag via Premier med god möjlighet till övertag av kund. Tjänsten är förlagd till dagtid.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som anläggare. Du kan arbeta både självständigt och i grupp, vi ser därför att du kan ta egna beslut samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Vi ser också att du är en positiv och nyfiken person som är engagerad i ditt arbete. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa kandidatansvarig Mira Schoultz tel 070 785 86 38. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 7 juli. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Anläggare sökes till Blüchers Entreprenad i Trollhättan!

Premier Service AB