teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

ANLÄGGARE

Ort
Utgår

2022-06-05

Ansök nu

ANLÄGGARE

ANLÄGGARE

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag ca 250 medarbetare.

Till avdelning Rörnät söker vi nu nya anläggare

Avdelning Rörnät arbetar med drift och underhåll av NSVA-kommunernas VA-nät samt investeringsprojekt inom området VA.

Avdelning Rörnät har ca 40 medarbetare med tre driftområden:

  • Norr där Båstad, Perstorp och Örkelljunga ingår

  • Mitt där Helsingborg ingår

  • Söder där Landskrona, Svalöv, Bjuv och Åstorp ingår

Arbetsuppgifter

Som anläggningsarbetare på NSVA kommer du arbeta med varierande och omväxlande med projekt inom anläggning. Vi arbetar både med interna NSVA projekt, samt med externa projekt mot andra beställare.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen är framför allt rörläggning, schaktning och finplanering.

Egenskaper

Som person är du tekniskt lagd, strukturerad, noggrann, social och ansvarstagande med förmåga att arbeta i grupp, självständigt och i nära samarbete med våra entreprenörer och beställare.

I arbetet som anläggare kommer du i kontakt med många människor vilket ställer krav på att du är lyhörd och kan kommunicera på ett bra och tydligt sätt med medarbetare, kunder och allmänhet. Du har hög serviceanda och är engagerad. Du är öppen, har en positiv inställning, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt deltar aktivt i utvecklingen av verksamheten och det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad anläggningsteknisk utbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdigt. Du bör ha minst några års erfarenhet av rörläggningsarbete. B-körkort är ett krav och grundläggande datorkunskaper då vi rapporterar allt digitalt.

Vi tror att du gillar när det händer mycket och att du snabbt kan anpassa dig till nya projekt och förutsättningar. Eftersom vi arbetar i team, är du också en lagspelare som har lätt för att få kontakt med andra.

Låter det här som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag ange vilket driftområde du söker till.

Kanske en vanlig dag på jobbet

Det är måndag morgon och du ser fram emot en ny orörd arbetsvecka, på riktigt! Utvilad efter helgen kliver du in på din arbetsplats. Några av dina närmsta kollegor är redan på plats lite innan klockan 07.00 för att snacka lite skit och avnjuta dagens första kopp. Du är taggad på att arbeta och ser verkligen fram emot att få skapa ett hållbart samhälle, ett projekt taget. Nu kör vi!

Mer information

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Placering: Driftområde Mitt och Söder

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande.

För mer information om tjänsten hör gärna av dig till Rasmus Sjölin, gruppchef 010-495 87 69

Sista ansökningsdag är 2022-05-15

 

Dela detta jobb

logga
ANLÄGGARE

Roi Rekrytering Sverige AB