teknikjobb.se

Anbudsingenjör - Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Anbudsingenjör - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Är du en affärsdriven person som gillar snabba beslut och en utvecklande miljö?
 
På Vattenfall Services arbetar vi med underhåll och nybyggnation av elkraftanläggningar. Nu söker vi en anbudsingenjör med fokus på luftlednings- och jordkabelprojekt till vår projektenhet Construction.
 
Vill du vara med och bidra till vår framgång?
 
Din roll som Anbudsingenjör
Som anbudsingenjör arbetar du i anbudsteam som du leder. Du jobbar i nära samarbete med andra anbudsingenjörer, konstruktörer, konsulter, inköpare och projektledare med att ta fram konkurrenskraftiga lösningar och ge våra projekt rätt förutsättningar att leverera hög kvalité för våra kunder.
 
I arbetsuppgifterna ingår:
•    Ta fram underlag för bid no bid beslut
•    Genomföra anbudspresentation
•    Upprätta kalkyl
•    Förhandlingar mot kund och leverantörer
•    Leda anbudsteamet
 
Dina kvalifikationer som Anbudsingenjör
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och flera års erfarenhet från elkraftsbranschen, kanske har du tidigare arbetat som t ex beredare eller projektledare. Tidigare erfarenhet av olika typer av luftlednings- och jordkabelprojekt är meriterande.
Som person är du är driven i ditt arbete och har en förmåga att på ett analytiskt och strukturerat sätt hitta kreativa lösningar och alternativa synsätt under anbudsarbetet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en god samarbetsförmåga, sinne för affärer och förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, liksom B-körkort.
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anders Fallgren, 0705-395 050. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sofie Arneson, 0724524582. Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Juha Siipilehto SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 27 mars 2019. Tjänsten har en flexibel placering vid någon av Vattenfall Services etableringar. Ange därför önskad placeringsort i ansökan.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Dela detta jobb

Anbudsingenjör - Vattenfall Services

Vattenfall AB