teknikjobb.se

Analytisk Verksamhetsutvecklare

Ort
Utgår

2019-01-06

Ansök nu

Analytisk Verksamhetsutvecklare

Prifloat Consulting AB genomför kvalificerade konsultuppdrag inom verksamhetsutveckling. Våra tjänster riktar sig i huvudsak till projektintensiva verksamheter med behov av att förbättra pågående arbete för att nå förväntad måluppfyllelse. Vi är en komplett leverantör gällande förbättringsarbetes samtliga steg, dvs. från skapande av modell för projekt- och verksamhetsmätning till metodik för att aktivt stödja våra kunder i deras verksamhetsutveckling. Utifrån ett helhetsperspektiv skapas tydlig koppling mellan mål, strategier, kvalitetsutveckling och förbättringsarbete som involverar samtliga organisationsnivåer, från ledning till den operativa verksamheten. Våra kunder finns inom statliga myndigheter, landsting, kommuner och det privata näringslivet.

Prifloat som arbetsplats kännetecknas av stort fokus på kundnytta, arbetsglädje, hög kompetens och stark utveckling. Vi utvecklas genom att kontinuerligt utmana oss själva, både som individer och i grupp. Det är högt i tak och det finns utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. För oss är det viktigt att jobba tillsammans, vara nyfikna och använda allas kompetenser och erfarenheter för att nå vår målsättning att alltid uppfattas som en engagerad och kompetent partner. Det ska vara kul och utvecklande att göra affärer med oss!

Läs mer på www.prifloat.se
 

Har du en analytisk och strategisk förmåga som du använder för att se både detaljer och helhet?

Arbetsbeskrivning

Prifloat har en tillväxtambition och behöver förstärka organisationen med en verksamhetutvecklare som har starkt intresse för siffror och som vill arbeta med kvantitativt analytiskt arbete inom våra kunduppdrag.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att aktivt hjälpa kunder med sin verksamhetsutveckling i form av olika värdeskapande aktiviteter såsom mäta, identifiera, analysera, åtgärda och förbättra sin verksamhet.

I din roll kommer du att till stor del arbeta med sammanställning och analys av data. Arbetet ställer höga krav på din förmåga och intresse för att, såväl på egen hand som tillsammans med kollegor, utveckla vårt sätt att bearbeta data för att uppfylla förväntan hos våra kunder. Vid behov ansvarar du för metodutveckling inom området.

Arbetet innebär samarbete med roller på olika nivåer, såsom ledningsgrupper och operativ verksamhet. I tjänsten ingår även projektledning samt rapportering i muntlig och skriftlig form. Du kommer att ta dig an olika typer av uppdrag hos våra kunder, det som är gemensamt för samtliga leveranser är att du skapar nya möjligheter och affärsnytta för våra kunder.

Placeringsort är Falun. Heltid och tillsvidare. I tjänsten förekommer resor inom Sverige.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole-, universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har flera års arbetslivserfarenhet. Du har mycket goda kunskaper i Excel, annan statistisk programvara såsom SPSS, Stata, SAS eller liknande är meriterande.

Din profil

Som person letar vi efter dig som gillar att dyka ner i data och dra slutsatser från information. Vi tror att du gillar driva egna uppdrag och ser lika mycket glädje i att starta som att avsluta uppdrag. Utöver detta har du stort intresse för olika verksamheter, förbättringsarbete och tycker om att nå nya höjder tillsammans med kollegor!

För att lyckas i rollen krävs att du är en prestigelös lagspelare som är kommunikativ och nyfiken. Du har känsla för kvalitet och har eget driv då det i tjänsten ingår att leda och delta i många olika sammanhang.

Din problemlösningsförmåga visar sig genom att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Du är van vid att presentera och visualisera data och kan på ett pedagogiskt sätt förmedla slutsatser och rekommendationer med koppling till kundens verksamhet.

Du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift på en hög nivå.

Låter detta intressant för dig?

I denna rekrytering samarbetar Prifloat Consulting med Lundin & Boström AB.

Du söker tjänsten på lundinbostrom.se senast 6 januari 2019. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan så fort som möjligt!  

Kontakta gärna rekryteringskonsult Maria Lindström 070-510 12 50 eller maria.lindstrom@lundinbostrom.se

Dela detta jobb

Analytisk Verksamhetsutvecklare

Lundin & Boström