teknikjobb.se

Vi söker dig som är positiv och serviceinriktad och som vill jobba i ett expansivt men ändå familjärt företag där teamkänslan är i fokus.

För att lyckas i din roll så tror vi att du har en teknisk bakgrund med en allmän kunskap inom industriproduktion. Det är även meriterande om du har kunskap inom Cad-program. I din roll kommer du ha varierande arbetsuppgifter, du kommer bland annat att arbeta med att ta fram konstruktions- och tillverkningsritningar, orderberedning samt agera säljsupport.

Som person ser vi att du är strukturerad, ansvarstagande, du trivs med kundkontakt, varierande uppgifter samt god initiativförmåga. Du kan arbeta både självständigt med hög
drivkraft samt i team för att bevara företagets familjära kultur. Flytande svenska i tal och skrift, behärskar Engelska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

Vem är Alldoor- koncernen
Alldoor- koncernen består av tre bolag ADP Alldoor portar AB, Hovmaporten AB samt SBH Portservice AB. Koncernen erbjuder ett stort urval av portar till den svenska marknaden och har en etablerad serviceorganisation i Sverige.
Hemsida: www.alldoor.se

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag!

Välkommen med din ansökan till f.ellingsen@alldoor.se eller till VD Tonny Ellingsen:
070-5442770.

 

 

 

Alldoor- Koncernen söker konstruktionsberedare/Säljsupport

Ort
Utgår

2021-08-10

Ansök nu

Dela detta jobb