teknikjobb.se

logga

ALD Automotive söker en Facility Manager

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

ALD Automotive söker en Facility Manager

ALD Automotive söker nu en Facility Manager till våra lokaler i Täby. I rollen som Facility Manager kommer du att ansvara för driften av våra lokaler och se till att vår arbetsplats fungerar optimalt.

ALD Automotive är ett finansiellt starkt bolag under tillväxt med en spännande resa framför oss. Vi har en familjär internationell och positiv kultur som inte minst tar sig uttryck i våra värdeord Laganda – Innovation – Ansvar – Engagemang som genomsyrar allt vi gör. Du erbjuds en arbetsplats med stor lagkänsla där vi gemensamt arbetar mot vårt uppsatta mål - att fortsatt utvecklas och vara no 1 inom operationell leasing och biladministration. Vår vision är att skapa hållbara och smarta tekniska mobilitetslösningar till våra kunder, där vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Givetvis har vi kollektivavtal, ett generöst friskvårdsbidrag, vi har också ett eget gym på kontoret och en rad andra fantastiska förmåner.

Om rollen
I rollen som Facility Manager är du ytterst ansvarig för funktionen i våra lokaler. Du ansvarar för den fysiska arbetsmiljön och för att se till att fastigheten är så effektiv som möjligt, bland annat när det kommer till vårt miljöarbete. I rollen ingår även ansvar för kontorsmaterial och olika typer av IT material. Du kommer även vara kontaktperson för våra leverantörer inom området kontor och fastighet samt se över och ansvara för bland annat budgetering och avtal. Du kommer utöver detta även att ansvara för bemanningen av vår reception.

I rollen som Facility Manager arbetar du bland annat med:

  • Sätta upp och driva projekt för en säker och effektiv fysisk arbetsmiljö

  • Ansvara för leverantörer inom kontors- och fastighetsområdet (hyresvärd, telefoni, larm, kontorsmaterial, reception, städning etc.)

  • Vara den första kontaktpersonen med vår IT avdelning i Danmark och även vara den ansvariga på plats

  • Se till att våra certifieringar och tillstånd följs

  • Proaktivt arbeta för att effektivisera och förbättra våra interna processer

Vem är du

Vi söker dig som:

  • Har minst en relevant yrkesutbildning

  • Har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

  • Har tidigare erfarenhet av förhandling

  • Uttrycker dig mycket väl i svenska och engelska i både tal och skrift

  • Har B-körkort

Det är meriterande om du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med ISO-certifieringar och/eller upphandlingar.

Vi söker dig som har en hög servicekänsla och som inte drar dig för att arbeta "hands-on". Du är även en god kommunikatör med ett öppet och lösningsorienterat mindset. Du arbetar även proaktivt för förbättring och föredrar att utföra dina arbetsuppgifter med en hög kvalité och noggrannhet. Utöver det trivs du med att arbeta både på ett kontor men även ute i verksamheten.

Ansökan

Vill du vara en del av ALD´s spännande tillväxtresa och bidra till vår fortsatta framgång och känner igen dig i rollbeskrivningen vill vi gärna välkomna dig så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 30 april 2021. Tjänsten är på heltid med kontor i Täby Kyrkby. I denna rekrytering samarbetar ALD med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering på susanne.waering@jurek.se.

Om oss

ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag och ett dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale med nära 1,76 miljoner bilar och 6 600 medarbetare i 43 länder. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Vårt strategiarbete fokuserar på att få branschens nöjdaste kunder genom att leverera hållbara mobilitetslösningar. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken. Läs gärna mer på www.aldautomotive.se

sökord: facility manager, lokalförvaltning, fastighetsförvaltning

Dela detta jobb

logga
ALD Automotive söker en Facility Manager

Jurek