teknikjobb.se

I över 60 år har vi på Bjerking ägt vårt företag tillsammans. För att kunna påverka, tänka nytt, större, smartare och låta vårt engagemang vara motorn i varje kundprojekt. Till vårt team inom Byggfysik söker vi nu fler omtänkare som vill vara med och göra skillnad på riktigt. 

Om tjänsten
Som konsult på Bjerking inom samhällsbuller kommer du att arbeta med en stor bredd av projekt och uppgifter åt både statliga- och privata kunder, tidigaskeden och eftermätningar, stora samhällsanalyser och små bullerberäkningar. På Bjerking jobbar vi även med akustikprojektering av kontor, bostäder, skolor, sjukhus och offentlig miljö. Samverkan mellan dessa områden är stort och fortlöpande.

I denna roll kommer du att få chansen att arbeta i både stora och små projekt, med varierande uppgifter. Du kommer även att få jobba i ett team med mycket kvalificerade kollegor och stort utbyte av tankar och idéer. Du kommer att ingå i team Byggfysik inom enheten Konstruktion Uppsala.

Dina kvalifikationer
Till rollen som akustiker inom samhällsbuller söker vi dig som har:

  • Minst 3 års relevant högskoleutbildning
  • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet som Uppdragsansvarig akustiker
  • Erfarenhet av projektering inom samhällsbuller
  • Goda kunskaper inom relevanta beräkningsprogram
  • Har erfarenhet av ljudmätningar inom byggnadsakustik
  • Har god kännedom om tillämpliga projekterings- och mätstandarder
  • Det är meriterande med ett eget kontaktnät av beställare och branschkollegor

Du förväntas ständigt ha ambitionen att utveckla din kompetens inom akustik och kontinuerligt delta i erfarenhetsåterkoppling med dina kollegor. Förmågan att samarbeta med kollegor och medprojektörer är en förutsättning, men det är också mycket viktigt att du klarar av att arbeta självständigt.

Som person arbetar du målinriktat med stort engagemang för ditt arbete och dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att verka i grupp. Du ska trivas med att arbeta i projektform samt ha en egen drivkraft och initiativförmåga. Som person är du ansvarstagande, affärsmässig, förtroendeingivande, strukturerad och lösningsorienterad.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en inkluderande arbetsplats med vänskaplig känsla och trygghet i ett företag med god lönsamhet och hållbarhet i fokus. Vi vill främja ett hållbart arbetsliv genom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, massage på kontoret och sjukvårdsförsäkring. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i spännande uppdrag. Om du väljer att bli delägare får du möjlighet till vinstdelning i företaget. Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag

2021-08-20

Akustiker med fokus på samhällsbuller

Företag Bjerking AB
Ort
Utgår

2021-08-20

Ansök nu

Dela detta jobb