teknikjobb.se

Vill du också tänka nytt, framåt och göra skillnad på riktigt? På Bjerking tror vi på kraften i att vara smarta tillsammans. Som medarbetare hos oss äger du framtiden till din egen utveckling, men också en del av företaget. Nu söker vi fler omtänkare till vårt team Byggfysik. 

Om tjänsten
Vi arbetar med att trygga en god ljudmiljö när till exempel bostäder, skolor och kontor ska byggas eller byggas om. Det gör vi bland annat genom medverkan vid projektering och samverkan med övriga kompetenser inom byggteknik. Våra uppdrag består av en blandning av projektering, mätningar och utredningar. Kunderna är till lika stor del offentliga beställare som privatägda företag.

Vi söker dig som främst är intresserad av akustik i byggnader men det är också meriterande med erfarenhet av andra grenar som exempelvis samhällsbuller eller industriellt buller. Du kommer att ingå i team Byggfysik inom enheten Konstruktion Uppsala.

Dina kvalifikationer
Till rollen som akustiker med fokus på rumsakustik söker vi dig som har:

  • Minst 3 års relevant högskoleutbildning
  • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet som Uppdragsansvarig akustiker
  • Erfarenhet av projektering inom byggnadsakustik
  • Goda kunskaper inom relevanta beräkningsprogram
  • Har erfarenhet av ljudmätningar inom byggnadsakustik
  • Har god kännedom om tillämpliga projekterings- och mätstandarder
  • Det är meriterande med ett eget kontaktnät av beställare och branschkollegor

Du förväntas ständigt ha ambitionen att utveckla din kompetens inom akustik och kontinuerligt delta i erfarenhetsåterkoppling med dina kollegor. Förmågan att samarbeta med kollegor och medprojektörer är en förutsättning, men det är också mycket viktigt att du klarar av att arbeta självständigt.

Du ska trivas med att arbeta i projektform samt ha en egen drivkraft och initiativförmåga. Som person är du ansvarstagande, affärsmässig, förtroendeingivande, strukturerad och lösningsorienterad.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en inkluderande arbetsplats med vänskaplig känsla och trygghet i ett företag med god lönsamhet och hållbarhet i fokus. Vi vill främja ett hållbart arbetsliv genom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, massage på kontoret och sjukvårdsförsäkring. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i spännande uppdrag. Om du väljer att bli delägare får du möjlighet till vinstdelning i företaget. Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag

2021-08-20

Akustiker med fokus på byggnadsakustik

Företag Bjerking AB
Ort
Utgår

2021-08-20

Ansök nu

Dela detta jobb