teknikjobb.se

Aktivitetsansvarig/underhållsledare – Forsmarks Kraftgrupp

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Aktivitetsansvarig/underhållsledare – Forsmarks Kraftgrupp

Brinner du för projekt- och underhållsfrågor samt har ett intresse av att samordna? Vill du även vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu har du möjlighet att göra det hos Forsmarks Kraftgrupp AB. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Nu söker vi aktivitetsansvariga/underhållsledare till Underhållsavdelningens Förnyelsegrupp på Forsmarks Kraftgrupp.

Om jobbet

Gruppen ansvarar för att leda uppdrag inom processen ”Underhåll med konstruktionsstöd” (UMK) samt för att samordna underhållsledare inom förnyelseprojekt. Gruppen ansvarar också för att stödja övriga underhållenheter inom UMK-processen samt för att utveckla området.

Dina arbetsuppgifter

Som aktivitetsansvarig/underhållsledare blir din främsta uppgift att på ett optimalt och effektivt sätt, driva uppdrag och delta i förnyelseprojekt. Du kommer även att ha en viktig roll i utvecklingen av processer och rutiner för UMK-processen. För att lyckas med detta kommer du att arbeta nära avdelningarna Teknik, Produktion och Underhåll samtidigt som du tar i anspråk och engagerar tilldelade resurser för att nå bästa resultat. Dina uppdrag drivs i projektform med dig som samordnare vilket innebär att du har ansvar för allt från tidplan och ekonomi till resurser och uppföljning. Till din hjälp har du engagerade och drivna kollegor.

Om dig

Vi ser gärna att du

• Högskoleutbildning men lägst gymnasieingenjörsexamen

• Erfarenhet från underhålls- eller driftverksamhet i kärnkrafts- eller processindustrin

• Bred teknisk kunskap

• Erfarenhet av projektledning ses som meriterande

För att lyckas i rollen behöver du vara en positiv samordnare som vet hur man överför den energin till sina projektmedlemmar för att nå bästa resultat. Du är en trygg person med god självinsikt.

Då arbetet innebär både nära kontakter och dialog med såväl övriga enheter inom företaget samt externa kontakter, behöver du vara kommunikativ och ha lätt för att uttrycka dig väl. Vi tror att du är initiativrik, strukturerad, ser samarbete som en framgångsfaktor och trivs i en dynamisk verksamhet.

Det är viktigt att du har lätt att uttrycka dig i skrift både på svenska och engelska då allt vi gör dokumenteras. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.

På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten. Vi som arbetar här bor till stor del i närliggande kommuner, med pendlingsavstånd till Östhammar, Gävle och Uppsala.

Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.

Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark

Övrig information

Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Nina Rönnblad tfn 073-078 12 89.

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Isis Larsson tfn 076-136 47 32.

Våra fackliga representanter är: Akademikerna – Katarzyna Ciosek Högström, Ledarna – Arvo Jelekäinen, SEKO – Henrik Persson, Unionen – Ralph Vall nås på telefon 0173-81 000.

Placeringsort: Forsmark

Välkommen med din ansökan senast den 24 januari 2021

Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte – sök redan i dag! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därför är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Location: Östhammar

Dela detta jobb

Aktivitetsansvarig/underhållsledare – Forsmarks Kraftgrupp

Vattenfall AB