teknikjobb.se

logga

Åkgräsklippare förare sökes!

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Åkgräsklippare förare sökes!

Om tjänsten
Vår kunde erbjuder de bästa lösningarna inom parkarbete och skötsel av grönytor i Malmö med omnejd. Kundföretaget har en väl etablerad verksamhet inom drift och underhåll samt inom bygg- och markanläggning.
Arbetsbeskrivning

Som åkgräsklippare förare eller trägårdstraktor förare kommer du att arbeta självständigt men arbeta uppdragsmässigt i grupp. Du kommer att förflytta dig runt i Malmö för att klippa gräset, på ett effektivt och noggrant sätt inom fastighetsområden och grönytor placerad runt om i Malmö. Främst arbetar du med att köra åkgräskliparen, men det kan även förekomma arbete med att blåsa, trimma och renhålla.
Arbetstiderna: 07–16 mån - fred
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Preliminärt mitten av april-20-21

Vi söker dig som

Krav:
B-körkort för manuellväxlad bil
Minst 12 månaders erfarenhet av att köra en åkgräsklippare

Förutom ovanstående kraven söker vi dig som tar ansvar för att sköta sitt arbete på egen hand och inte har svårt för att fullfölja arbetet och avsluta uppdraget under angiven period. Vi ser gärna att du är självdriven, prestigelös, social, älskar att arbeta under tidspress och tar ditt ansvar för att göra ett bra utfört arbete.
Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Åkgräsklippare förare sökes!

Montico AB