teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Akademiska Hus söker Teknisk förvaltare - Stockholm KTH

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Akademiska Hus söker Teknisk förvaltare - Stockholm KTH

 logo

 

 

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.

 

Nu söker vi en Teknisk förvaltare som tillsammans med kollegor och våra kunder, vill arbeta i spännande, varierade och teknikintensiv miljö. Vårt fastighetsområde Östermalm, omfattar byggnader inom Campusområdet för KTH, GIH Campus och Campus KMH, om ca 310 000 kvm. Utöver KTH Campus lokaler för undervisning och forskning, finns verksamheter som restauranger och kontor men också komplexa laboratorier.

Ditt uppdrag

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I utvecklingen av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället och Sverige som kunskapsnation.

I rollen som Teknisk förvaltare bidrar du till Akademiska Hus uppdrag genom att medverka proaktivt i utvecklingen av vår fastighetsdrift och våra hållbarhetsmål, 2035 ska vi vara klimatneutrala.

Du ansvarar för att säkerställa att vi har en effektiv teknisk förvaltning i allt från våra arbetssätt till våra fastighetssystem och lägger stort fokus på analys och åtgärdsplanering avseende vårt arbete med tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll.

Du har ekonomiskt ansvar att budgetera och följa upp kostnader för förvaltning. Du ansvarar även för hanteringen av våra markytor och för samordning och kontroll av att myndighetskrav uppfylls.

Du fungerar som kravställare på tekniska system i nybyggnads-, ombyggnads- och installationsprojekt och du är ett dagligt stöd till driftpersonal i alla typer av teknikfrågor samt vid teknikprojekt.

Du har inte personalansvar, men har en arbetsledande roll för våra drifttekniker. I din vardag arbetar du i nära samverkan med kollegor inom förvaltning och drift, men även med projektledare, fastighetsutvecklare och energispecialister på olika sätt och i olika team. Du rapporterar till Avdelningschef Teknik & Service.

Vi erbjuder

Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom mentorskap, coachning, samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. Vi har ett stort nationellt utbyte och du får tillgång till ett stort kontaktnät med både kollegor och kunskaper från Luleå i norr till Malmö i söder. Hållbarhet är ledstjärna i allt vi gör. Och hållbara blir vi tillsammans.
Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför alla olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa.

Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Vi arbetar gärna i tvärfunktionella team. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation.

Ditt bidrag

För att bli framgångsrik i ditt uppdrag så tror vi att du har ett stort engagemang i arbetet i form av teknik och kundkontakt. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av arbete med motsvarande arbetsuppgifter med fokus på utveckling och säkerställande av fastighetsdrift i avancerade miljöer.

Genom ditt sätt att vara bidrar du med nya initiativ och samverkan internt och med kund. Du trivs i ett uppdrag där du tillsammans med andra strävar mot gemensamma mål och där det finns krav på affärsmässiga beslut. I en nyckelroll som
denna får du möjlighet att bidra med utveckling samtidigt som du sitter nära det praktiska genomförandet.

Du har bred kunskap inom el, VVS, kyla, ventilation samt styr och övervakning av tekniska installationer - och insikt om hur olika tekniska system samverkar och påverkar såväl ett bra inomhusklimat som energioptimering.

Tjänsten kräver att du har vana vid Office-paketet och att du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift samt att du behärskar engelska då vi verkar i en internationell miljö på våra campusområden.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet av liknande tjänster samt erfarenhet av arbetsledning.

Är du intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan och ladda gärna upp ditt CV, Linkedin-profil eller slå en signal för mer information! Välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Sara Bahlenberg på Jefferson Wells: sara.bahlenberg@jeffersonwells.se alt. Tele: 070-790 86 26

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 20 september.

Ansökan görs via Akadmiska Hus hemsida - https://web103.reachmee.com/ext/I021/1884/job?site=11&lang=SE&validator=f292bd7979f3894b1ffd265193dc29c7&ref=https://www.akademiskahus.se/om-oss/jobba-hos-oss/&job_id=173

Dela detta jobb

logga
Akademiska Hus söker Teknisk förvaltare - Stockholm KTH

Jefferson Wells