teknikjobb.se

logga

Akademiska Hus i Stockholm söker serviceinriktade Drifttekniker

Ort
Utgår

2021-09-20

Ansök nu

Akademiska Hus i Stockholm söker serviceinriktade Drifttekniker


Är du serviceinriktad, har fastighetsteknisk kompetens och gillar kontakt med människor? Vill du, i samverkan med kollegor och våra kunder, arbeta som drifttekniker i en varierande och teknikintensiv miljö, som inbegriper allt från föreläsningssalar till moderna laboratorier? Då kan detta vara rollen för dig!

Ditt uppdrag
I rollen som drifttekniker tillhör du vårt fastighetsområde Östermalm, som omfattar byggnader inom Campusområdet för KTH, GIH Campus, Campus samt KMH, om ca 281 000 m². Utöver KTH Campus lokaler för undervisning och forskning, finns verksamheter som restauranger och caféer på campus.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader

  • Förebyggande drift- och underhållsarbete

  • Felavhjälpande underhållsarbete

  • Löpande hyresgästkontakter

  • Du kommer att vara fastighetsförvaltarens "ögon" ute på området för att rapportera status på fastigheterna och vara delaktig i arbetet med underhållsplanering och ekonomisk prognos.

  • Följa upp och analysera statistik för energi- och vattenförbrukning

  • Medverka till driftoptimering av t.ex. inneklimat, energiförbrukning och drifttider

Ditt bidrag
Vi söker dig som har minst 3-4 års praktisk erfarenhet från fastighetsdrift och har ett stort intresse för fastigheter och teknik. Du har kunskap inom tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor. Som grund har du teknisk eller fastighetsinriktad utbildning från gymnasium och med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Goda kunskaper inom kemi är mycket meriterande. Begränsadbehörighet El, eller bättre, är önskvärt. I svenska uttrycker du dig väl i tal och skrift samt har en god datorvana. B-körkort är ett krav.

Då du har dagliga kontakter med våra hyresgäster är det viktigt att du är serviceinriktad, affärsmässig och har lätt för att etablera goda relationer. Du är van vid att själv planera dina arbetsuppgifter, arbeta självständigt och du är en problemlösare. Arbetet innebär även ett nära samarbete med våra fastighetsförvaltare, driftingenjörer och drifttekniker, därför är det viktigt att du är samarbetsorienterad. Du ska kunna bidra till vår gemensamma utveckling och vara initiativtagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuder
Du kommer erbjudas varierande arbetsuppgifter i en ansvarsfull roll med många kontaktytor. Du bidrar med din kompetens och med initiativ till effektivisering - och har samtidigt möjlighet att själv utvecklas. Vi erbjuder förmånliga villkor och kompetensutveckling - och vi är dessutom ett trevligt team som håller till i trevliga lokaler på KTH campus.

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål - att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 20 september 2021. Du söker tjänsten via denna länk: https://www.akademiskahus.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Akademiska Hus med Jefferson Wells. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Stenbäck på maria.stenback@jeffersonwells.se eller 072-208 08 92.

 

Dela detta jobb

logga
Akademiska Hus i Stockholm söker serviceinriktade Drifttekniker

Jefferson Wells