teknikjobb.se

logga

AH Automation söker Industri & serviceelektriker

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

AH Automation söker Industri & serviceelektriker

AH Automation söker Industri & serviceelektriker

Företagsinformation

AH Automation är ett teknikföretag som levererar systemlösningar inom automation och service. Vår bredd gör att vi står stadigt och är en trygg och långsiktig partner för kunder och uppdragsgivare inom industri och marina segment.AH Automation verkar både lokalt och i en global miljö med engagemang och affärsmannaskap för att skapa mervärden till våra kunder och våra ägare. Hållbara perspektiv är viktiga för oss för att värna våra relationer till kunder, medarbetare, leverantörer och inte minst miljön. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder, t ex Orkla, Leröy, Volvo och SKF.Läs gärna mer på vår hemsida ah-automation.se

Tjänstebeskrivning

Som industri- och serviceelektriker hos oss älskar du att ge bra service både internt och externt. Som person är du flexibel och älskar mötet med kund.Dina arbetsuppgifter varierar mycket och kan bland annat innehålla.- elektrisk felsökning, service, drift och underhåll på maskiner och fastigheter, och- elektriskt montage på maskinlösningar inom industriautomation, både internt och externt.Du behöver ha relevant utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande med goda kunskaper i elsäkerhet samt några års yrkesmässig erfarenhet. Har du erfarenhet från PLC-system eller mekaniskt montage är detta meriterande.Din placeringsort är i Kungshamn och eftersom resor i tjänsten förekommer måste du också ha körkort för personbil.Tjänsten är tillsvidareanställning inom kollektivavtalet för Elektrikerförbundet.

Vad kan AH Automation erbjuda dig?

Hos oss har du goda chanser till utveckling och möjlighet till vidareutbildning, inom t ex PLC.Här har du chans att få arbeta tillsammans med hängivna kollegor som är professionella, erfarna och som brinner för att ta fram branschens bästa lösningar inom automation. Eftersom vi har allt i vårt eget hus är beslutsvägarna korta och alla kontakter enkla och snabba. Vi är måna om att du som anställd har chans att utvecklas och vill bidra till detta. Intresse för utveckling, vidareutbildning är meriterade.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel. 0707-858647 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2019-11-30 I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om PremierPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Krav

Kontaktperson(er)

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

 

 

 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sotenäs

Publiceringsdatum

11 November 2019

Dela detta jobb

logga
AH Automation söker Industri & serviceelektriker

Premier Service