teknikjobb.se

AGN Haga söker junior entreprenadingenjör till projekt inom Västlänken!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

AGN Haga söker junior entreprenadingenjör till projekt inom Västlänken!

Är du i början av din karriär eller har något års erfarenhet av rollen som entreprenadingenjör? Vill du nu ta nästa steg och axla den viktiga rollen hos en framstående aktör inom byggbranschen? Vi söker dig som trivs i en internationell miljö och vill vara delaktig i det omtalade och välkända projektet Västlänken. Läs vidare och välkommen in med din ansökan idag då vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten
Academic Work söker en junior entreprenadingenjör till AGN Haga som är ett internationellt byggkonsortium som ägs av Astaldi, Gülermark och NRC Group AB. Som entreprenadingenjör är du delaktig i projektet Västlänken som utgör en 8 kilometer lång ny tågförbindelse varav 6,6 kilometer tågtunnel under Göteborg. I den här tjänsten är du delaktig i en del av Västlänken, Entreprenad Haga, som består av mark- och anläggningsarbeten för en underjordisk station. Passagerarna kommer att kunna kliva på och av vid de tre nya stationerna Centralen, Haga och Korsvägen.

Du erbjuds

  • Möjlighet att få arbeta i ett av Göteborgs mest spännande projekt.

  • Ett arbete i en mångkulturell organisation med högt tempo.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos AGN Haga.

Arbetsuppgifter
Som entreprenadingenjör är du en nyckelperson som är med och bidrar till att allt fortlöper ute i produktionen tillsammans med platschef samt stödfunktioner. Du får arbeta brett och ansvarar bl.a. för produktionsplanering, projektekonomi och kontraktsadministration. Du kommer även få medverka vid inköp, delta på byggmöten och ha kontakt med beställarombud och hantera ekonomiska regleringar mot kund och underentreprenörer.

Vi söker dig som

  • Har 1-3 års arbetslivserfarenhet som entreprenadingenjör.

  • Har en examen som bygg- eller civilingenjör eller motsvarande eftergymnasial utbildning.

  • Har erfarenhet av olika program och systemstöd för dokumenthantering.

  • Talar och skriver obehindrat på engelska och har grundläggande kunskaper i svenska.

  • Trivs att arbeta i en internationell miljö och är bekväm att använda både engelska och svenska som kommunikation.

I den här rekryteringsprocessen tar vi stor hänsyn till dina personliga egenskaper. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är uppmärksam på detaljer i arbetet och har ett noggrant förhållningssätt. Vidare behöver du arbeta strukturerat där du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är bra på att följa instruktioner och visa på flexibilitet genom att snabbt ställa om vid ändrade omständigheter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid tillsvidare med en inledande provanställning.

Lön: Marknadsmässig.

Placering: Hvitfeldstagatan 15, 411 20, Göteborg.

Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AGN Hagas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Information om företaget
AGN Haga är ett internationellt byggkonstortium med kontor i centrala Göteborg. Konsortiets ägare är Astaldi (Italien), Gülermark (Turkiet) och NRC Group AB (Sverige).

Dela detta jobb

AGN Haga söker junior entreprenadingenjör till projekt inom Västlänken!

Academic Work