teknikjobb.se

logga

After Sales Manager som skapar relationer på lång sikt!

Ort
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

After Sales Manager som skapar relationer på lång sikt!

Har du en fantastisk förmåga att lyssna och ta in kunders behov? Vet du hur man får kunder att bli fullständigt nöjda och skapa ett långsiktigt partnerskap? Älskar du kanske att lyssna på poddar, ljudböcker eller sjunga med till din favoritmusik i bilen? Har du en passion för teknik och livsmedelsindustrin? Om svaren är JA på dessa frågor, kan detta vara ditt drömjobb!

Detta är en fullständigt ny roll som skapas av behovet att ökad kundnärvaro och servicenivån, där du får möjligheten att sätta din prägel och utveckla i stort!

Lokalisering: Ditt kontor är där du bor

Din roll

Vår passion är att skapa perfekta processer. Vi kombinerar kvalitet med flexibilitet och innovation för att producera det bästa. Vi är en renodlad agentur för Process- och Förpackningsmaskiner för små och stora tillverkare inom bland annat kött, bageri, fisk, mejeriprodukter, konfektyr samt frukt, och våra kunder har välkända varumärken som du säkert har där hemma i kylskåpet!

I rollen som After Sales Manager, är du en mittpunkt för att få våra befintliga kunder fullständigt nöjda, och aldrig finner någon anledning till att byta leverantör. Din närvaro förväntas öka såväl omsättning som kundnöjdhet och göra oss till det självklara valet nu och i framtiden.

Maskinerna som rullar ute hos våra kunder är otroligt viktiga och därför är din roll likaså! Ligger maskinerna nere eller producerar fel, kan det bli otroligt kostsamt för våra kunder, så ditt närvarande engagemang gör väsentlig skillnad, för att höja nivån av kunskap och support.

I rollen har du hela Sverige som arbetsplats, men de flesta kunder finner du från Stockholms breddgrader och söder ut. Du får möjligheten att se de vackra landsvägarna och övernatta runt 50 dagar om året. Några av dina väldigt viktiga arbetsuppgifter är:

  • Besöka kunder och lyssna in deras behov och komma med råd och hjälp.

  • Se till att våra kunder har rätt serviceavtal och att detta sedan upprättas internt.

  • Göra en teknisk analys ute hos kund, koppla upp dig med leverantör och se till att genomföra lösningen på plats.

  • Vara delaktig i skapandet av interna processer för hur vi hanterar våra befintliga kunder, relaterat till service.

  • Utbilda och informera kunder om hur de kan optimera sin produktion

  • Boka upp dina kundmöten och ansvara för att praktiskt styra upp dina resor optimalt.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll så är det främst dina personliga egenskaper och intresse för teknik som kommer göra dig framgångsrik. Du trivs med att löpande vara ute på vägarna och möta kunderna i deras produktion och behov. Du vet att kommunikation är otroligt viktigt, såväl intern som extern. Men framför allt är kundvård din superkraft!

Vi kommer lära upp dig om du har den rätta attityden och intresset för teknik! Har du hög logisk förmåga och älskar att lära dig nytt så är du helt rätt, för här står utvecklingen aldrig står still.

Med dig måste du ha en eftergymnasial utbildning inom exempelvis teknik/mekanik/el samt kunskap från industri och produktion. Har du dessutom erfarenhet från livsmedelsbranschen är det bara ett plus.

Du är flytande i svenska och du har goda kunskaper inom engelska.

Om Nemco

Nemco är bolaget med den härliga mixen mellan dansk och svensk kultur. Här är man rak och direkt och levererar högsta kvalitet av service.  Du kan se fram emot att vara en del av ett starkt vinnarteam, med full fart i vardagen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans skapar synliga resultat och enastående service inom ett brett spektrum av process- och förpackningsmaskiner för små och stora tillverkare främst inom livsmedelsbranschen. Läs mer på www.nemco.se

Ansökan

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev, senaste ansökningsdag 31/8 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

OBS! Under veckorna 26, 28, 30–32 kommer inget att ske i processen på grund av semester.

För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

Dela detta jobb

logga
After Sales Manager som skapar relationer på lång sikt!

Roi Rekrytering Sverige AB