teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsförvaltare Fordon (teknisk inriktning - spårfordon)

Ort
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Affärsförvaltare Fordon (teknisk inriktning - spårfordon)

Vill du vara med och förvalta en del av Sveriges största fordonsflotta? Trafikförvaltningen söker nu en Affärsförvaltare för spårfordon med teknisk inriktning.

Om tjänsten

Som Affärsförvaltare Fordon med teknisk inriktning arbetar du tillsammans med nuvarande trafikutövare avseende fordonens underhåll, utveckling och skick. Tillsammans med fordonsteamet säkerställer du att vi följer upp våra trafikutövare på ett standardiserat sätt och uppdaterar förvaltningsplaner.

Du får bland annat jobba med:

  • Avtalsuppföljning gällande avtalens fordon med fokus på teknikfrågor
  • Långsiktig fordonsförvaltning genom upprättande och uppföljning av förvaltningsplaner samt tillämpning av trafikförvaltningens strategier för tillgångsförvaltning
  • konfigurationsledning genom ändringsbegäransprocessen, verifiering av utfört arbete hos trafikutövaren samt kravställning och underhållsoptimering
  • Bidra till trafikförvaltningens arbete med utveckling av fordon

I denna roll arbetar du inom Sektion Fordon som ska tillhandahålla god teknisk kompetens inom samtliga områden som berör den fordons- och fartygsflotta som trafikförvaltningen äger.

Vad vi söker efter

För att trivas i rollen som Affärsförvaltare Fordon är du resultatinriktad och tycker att det är viktigt med goda relationer både internt och externt. Du är lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete för att kunna bidra till utveckling inom verksamheten.

Vidare har du:

  • Några års erfarenhet från arbete med teknisk inriktning på fordon, gärna från spårbunden trafik
  • Skicklighet i att hantera komplexa frågeställningar där du självständigt navigerar i olika typer av miljöer och situationer
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du även har eftergymnasial utbildning med teknisk-, industriell- eller produktionsinriktning eller annan relevant utbildning. Har du arbetat med avtal och direktkontakt med leverantörer samt har teknisk kunskap avseende spårbunden trafik är det också meriterande.

Startdatum enligt överenskommelse.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån. Besök i verksamheten är även en del av vår vardag.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pernilla Johnsson, tfn 08-1233 39 17. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Anna Papatziamos, tfn 08-123 338 79. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Ansök redan i dag eftersom urval kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 15 augusti och intervjuer kommer att genomföras under augusti och september. Vi ser fram emot din ansökan!

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida regionstockholm.se/tfjobb(öppnas i nytt fönster). Du hittar oss också på Linkedin(öppnas i nytt fönster).

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Affärsförvaltare Fordon (teknisk inriktning - spårfordon)

Trafikförvaltningen, Region Stockholm