teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Affärsförvaltare för konsultuppdrag!

Företag Devotum
Ort
Utgår

2022-09-04

Ansök nu

Affärsförvaltare för konsultuppdrag!

Vi söker nu en senior Affärsförvaltare med gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen för ett konsultuppdrag hos vår kund inom infrastruktur. Uppdraget är på heltid och förväntas starta den 1 september och pågå t.o.m. 31 december 2022 med möjlighet till förlängning.

Om uppdraget
Dina främsta arbetsuppgifter som Affärsförvaltare kommer vara att arbeta med förvaltning och uppföljning av avtal med leverantörer som sköter drift och underhåll av sjötrafikens fastigheter och anläggningar. Du kommer agera kravställande expert vid byggprojekt, reinvesteringar och utveckling/förändringar av tekniska landanläggningar samt hantera olika behov av infrastruktur.

Du driver ditt arbete i nära samverkan med kollegor på Sektion Fastighet, Sektion Sjötrafik och Sektion Fordon och arbetar med att upprätthålla mycket goda kontakter med ett stort nät av intressenter såväl internt som externt. 

Om dig
Vi söker dig som är kundorienterad, effektiv och har minst fem års erfarenhet från kommersiell fastighetsförvaltning. Du har även minst tre års erfarenhet av att ha arbetat med elanläggningar samt erfarenhet av ett projekt som givit erfarenhet av byggprocessen.

Det är även meriterande om du har erfarenhet från minst ett tidigare uppdrag som har varit lokaliserat i Stockholms skärgård samt om du har erfarenhet av arbete med brygganläggningar.

Som person ser vi att du är positiv, noggrann och kommunikativ. Du har ett intresse för att bidra till löpande verksamhetsutveckling och effektivare arbetssätt. Vidare trivs du med dokumentation och kan på ett enkelt sätt förmedla ditt budskap till organisationen.

Ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Corazon Wiksell på 070-586 93 11.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Affärsförvaltare för konsultuppdrag!

Devotum