teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsförvaltare av SL:s kommersiella hyresavtal

Ort
Utgår

2022-01-07

Ansök nu

Affärsförvaltare av SL:s kommersiella hyresavtal

Trafikförvaltningen, Teknikavdelningen, Fastighet

Vill du vara med och förvalta SL:s kommersiella hyresavtal? Är du en resultatorienterad person som kan bidra till att en aktiv och ansvarsfull förvaltning av SL:s hyresavtal och dess intäkter sker? Sök då tjänsten som Affärsförvaltare hos oss på trafikförvaltningen. 

Om tjänsten

Fastighetssektionen har övergripande ansvar för affären och förvaltning av trafikförvaltningens fastigheter det vill säga stationer, depåer, terminaler, bostads- och kontorsfastigheter. Sektionen har även ansvar för att förvalta SL:s kommersiella lokaler i fastigheterna, med syfte att säkra fastigheternas funktion, inklusive tillhörande utrustning samt bevara fastigheternas värde över tid.

Du får bland annat jobba med:

 • Förvaltning av SL:s kommersiella hyresavtal

 • Etablering av nya kommersiella verksamheter

 • Delta i interna projekt rörande ombyggnation eller/och nybyggnation med kommersiella lokaler samt med hyresgästpåverkan

 • Löpande hyresgästkontakter

 • Ekonomiska uppföljningar, prognos – och budgetarbete

 • Intäktsökande kommersiellt arbete

Gruppen består i dagsläget av 10 medarbetare som arbetar med förvaltning av de kommersiella lokalerna, reklamavtal samt konst. Några av gruppens nyckelord är öppenhet, flexibilitet och samverkan. Tillsammans kan vi leverera på de uppdrag vi har. 

Vad vi söker efter

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom fastighetsbranschen som affärsförvaltare, fastighetsförvaltare eller motsvarande position. Du har flerårig erfarenhet från att arbetat självständigt med resultatansvar kring kommersiella lokaler.

Vi ser att du bör ha:

 • Relevant eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning

 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet från att ha arbetat inom fastighetsbranschen och med inriktning på kommersiella lokaler

 • Bred erfarenhet av att arbeta med hyresavtal och hyreslagen

Erfarenhet av förhandling av hyresavtal och erfarenhet från system PM (tidigare Fastnet) är meriterande. Det är även meriterande med språkkunskaper utöver svenska.

För att trivas i denna roll tror vi att du är resultatorienterad och kan samarbeta med personer från olika delar inom och utanför förvaltningen. Vidare har du en förmåga att förändra och driva på olika projekt.

Startdatum enligt överenskommelse.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Eva Melin, tfn 08-123 33656. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Anna Papatziamos, tfn 070-786 38 79. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 7 december. Vi ser fram emot din ansökan!

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida sll.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Fast månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100 %

Ort

     Stockholm

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/3006

Kontakt

 • Anna Papatziamos, 0707863879

 • Eva Melin, 08-123 33656

Facklig företrädare

 • Marita Lönnroth, Vision, 08-123 33 992

 • Amir Sokolovic, SACO, 08-123 33 706

 • Thérèse Juvall, Akademikerförbundet SSR, 08-123 13 942

Publicerat

      2021-11-22

Sista ansökningsdag

     2022-01-07

Dela detta jobb

Affärsförvaltare av SL:s kommersiella hyresavtal

Trafikförvaltningen, Region Stockholm